Annonce
Ugeavisen Kolding

Book en tid til jule-shopping: Nu kan du få 34 butikker for dig selv i Kolding Storcenter

34 af Kolding Storcenters butikker tilbyder nu, at man kan booke en individuel tid til at shoppe julegaver uden for butikkernes normale åbningstider. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
December er normalt tiden for juletrængsel og alarm i butikker og storcentre, men i år sætter corona begrænsninger for menneskemylderet. Kolding Storcenter har derfor valgt at tilbyde individuel shopping i mere end 30 butikker.
Annonce

Kolding: Corona har sat en begrænsning på en ellers travl tid på gangene i Kolding Storcenter, og det har nu fået centrets butikker til at tage alternative metoder i brug. 34 butikker har indtil videre meldt sig til konceptet "Go Morgen Shopping", hvor det er muligt frem til og med den 23. december at booke en individuel tid og have butikken for sig selv, mens man handler julegaver.

- Når man har booket en tid i en butik, får man den for sig selv, hvis det er behovet, og man behøver altså hverken stå i kø eller møde en masse andre mennesker. Vi håber, at det kan være med til at skabe mere trygge rammer for eksempelvis udsatte og særligt sårbare, selvom vi naturligvis ikke kan stille garantier for, at man undgår at blive syg, men vi kan i hvert fald være med til at mindske risikoen, siger centerchef i Kolding Storcenter Gitte Lindbo.

Man booker ved at kontakte en af de tilmeldte butikker, hvorefter man laver en personlig aftale uden for butikkens normale åbningstid.

- Det er som udgangspunkt lagt op til, at det er mellem klokken 08 og 10, men hvis det passer bedre klokken 07.30 eller klokken 20, så har butikkerne også givet udtryk for, at de er fleksible, siger Gitte Lindbo.

Annonce

Også til de travle

Tilbuddet om personlig shopping henvender sig ikke kun til udsatte eller sårbare. Hvis man har travlt i dagene op til jul, er man også velkommen til at booke en tid, og centerchefen håber på, at det kan være med til at få flere til handle julegaverne i de forskellige butikker.

- Jeg kan forestille mig, at tilbuddet også kan friste travle mennesker, der stresser lidt ved tanken om at skulle shoppe julegaver til hele familien. Nu kan man stille og roligt få gaveindkøbene på plads, samtidig med at man får personlig betjening, og det kan da være, at det kan lokke flere til at handle i de fysiske butikker, siger Gitte Lindbo.


Det er som udgangspunkt lagt op til, at det er mellem klokken 08 og 10, men hvis det passer bedre klokken 07.30 eller klokken 20, så har butikkerne også givet udtryk for, at de er fleksible.

Gitte Lindbo


Indtil videre er 34 af storcentrets butikker tilmeldt, men bliver den personlige shopping en succes, kan det være, at der kommer endnu flere på listen.

- Hvis vi kan se, at det bliver taget rigtig godt imod, kunne det godt være, at der kom flere butikker på. Nu må vi se. Vi er i hvert fald glade for, at vi kan gøre det endnu lettere at shoppe så corona-sikkert som muligt, siger Gitte Lindbo.

Her er de tilmeldte butikker

Beauty Team, Blue Train, b-young, Børnenes Kartel, Deichmann, Ecco, Fransa, Helsam, H&M, Hummel, Imerco, Imerco Home, Intersport, Jack&Jones, Julie Sandlau, Louis Nielsen, Masai, Matas, Moss Copenhagen, Nails Gallery, Name it, Nanna XL, Only, Pilgrim, Plaza, Profil Optik, Quickphone, Selected, Sportmaster, Tøjeksperten, YouSee, Vibholm, Wagner, Zizzi.

Man kan finde kontaktoplysninger til de enkelte butikker på Kolding Storcenters hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce