Annonce
Ugeavisen Kolding

Borchs Gård er en kønsløs ramme til festival

Der er planer om at flytte endagsfestivalen Stella Polaris fra græsplænen foran Koldinghus til Borchs Gård, men den ide møder ikke opbakning fra Camilla Haahr og Jon Lading. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Læserbrev: Med hensyn til placeringen af Stella Polaris 2021 lød begrundelsen i avisen fra Musik Kolding for flytning fra græsplænen ved Koldinghus til Borchs Gård, at der var nye krav fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Derfor bad vi styrelsen præcisere, hvilke nye krav, der var tale om. Det er ifølge dem et spørgsmål om, at der er nye krav til længden på pløkker - men i svaret er de meget åbne for at bruge stedet som samlingspunkt, så længe området ikke lider overlast. Det kan vi vel ikke være uenige om.

Spørgsmålet er nu til Musik Kolding: Hvad ligger der helt nøjagtig bag flytningen? Borchs Gård virker kønsløs i forhold til slottes som backdrop til Danmarks mest afslappede festival.

Vores stemme vil til enhver tid gå til at arbejde med Koldinghus som placering, så spørgsmålet er mere - hvad skal der til?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce