Annonce
Ugeavisen Kolding

Brætspilscafé i Munkegade lukker

Mikael Frank Christensen havde første åbningsdag på brætspilscaféen Firefly i Munkegade den 1. november 2017, men har nu besluttet at lukke den per 22. januar. Han kommer i stedet til at fokusere på at gøre sine studier færdige inden for handel og økonomi. Arkivfoto: Søren Gylling
Brætspilscaféen Firefly i Munkegade lukker og slukker den 22. januar efter fire år i Munkegade. En god del af spillene kommer Arkaden til at overtage, mens der er et spisested, som har meldt sin ankomst i lokalerne i starten af februar.

Kolding: Efter fire år med brætspilscafé i Munkegade har indehaver Mikael Frank Christensen valgt at lukke caféen fra og med den 22. januar. En beslutning, som han er nået frem til af et par forskellige årsager.

- Jeg har dels ikke været en dygtig nok forretningsmand til at navigere i det hele, jeg er førstegangsiværksætter og har lært undervejs, men mens corona og nedlukninger har stået på, har jeg ikke formået at holde en fast indkomst. Og så blev det for svært til sidst, fortæller Mikael Frank Christensen og forklarer videre:

- Da der så i midten af december var en, der nævnte for mig, at vedkommende godt kunne tænke sig at åbne et helt nyt spisested, så gik det egentlig ret hurtigt med at få kontrakten på plads. Det gør, at jeg kan se mig selv i øjnene, og jeg kan komme ud af det hele uden nogen form for gæld, siger Mikael Frank Christensen, som ikke kan løfte sløret for, hvem der står bag det nye spisested, men dog kan fortælle, at der efter planen skulle være første åbningsdag på det nye spisested i starten af februar.

Annonce

Fortsat brætspil

Selvom Café Firefly lukker, så er der imidlertid godt nyt for dem, der er glade for brætspil, for man vil nemlig fortsat kunne spille i Munkegade. Torben Lund, som er indehaver af Arkaden, kommer nemlig til at overtage en stor del af de mange forskellige spil.

- Både Torben og Charlotte (Pipenbring, red.) har været nogle fantastisk gode naboer, og det er selvfølgelig dejligt at se, at det hele på den måde stadigvæk kommer til at leve videre, siger Mikael Frank Christensen.

Mens han har drevet café i de seneste år, har Mikael Frank Christensen ligeledes studeret på en uddannelse inden for handel og økonomi, og det er særligt den, han nu kommer til at bruge sin energi på.

- Jeg har lært rigtig meget af at drive virksomhed, og jeg har haft fire gode år som selvstændig. Nu er jeg færdiguddannet til januar, og så må jeg se, hvad der skal ske derefter, siger Mikael Frank Christensen.

Da der så i midten af december var en, der nævnte for mig, at vedkommende godt kunne tænke sig at åbne et helt nyt spisested, så gik det egentlig ret hurtigt med at få kontrakten på plads.

Annonce
Ugeavisen Kolding

Dansk crooner og svensk sangerinde giver koncert på Godset

Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Kronprinsesse Mary i Kolding før stor udstilling om kronprinsesserne

Annonce
Ugeavisen Kolding

Aktivitetsbane i Vonsild bliver realitet efter donation fra Salling Fondene

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

I november vandt hun stor talentpris: Nu er Mekdes fra Kolding klar med sit første album

Ugeavisen Kolding

Estisk jazzsangerinde giver koncert på Godset

Ugeavisen Kolding

Grev Dracula besøger Comwell Kolding Teater

Ugeavisen Kolding

To års aflysninger har ikke taget modet fra Streetfood Kolding: Nu er årets datoer klar

Ugeavisen Kolding

Underviser fra specialskole i Vonsild kan blive Danmarks Sejeste Idrætslærer

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: De brogede blade

Ugeavisen Kolding

Trods corona-restriktion og afstand: Kønssygdom stortrives i landsdelens største byer

Ugeavisen Kolding

Trapholt præsenterer udstilling inspireret af coronapandemien

Ugeavisen Kolding

Madbloggeren Johan har anmeldt nogle af verdens bedste restauranter: - Det er blevet værd at gå ud i Kolding

Ugeavisen Kolding

Den Lille Kok skal rives ned: Nu flytter Camilla firmaet fra Kolding til Vejle

Ugeavisen Kolding

Mystiske fodspor og vandhaner der tænder af sig selv: Ansatte på byens egnsteater er ikke i tvivl - det spøger

Ugeavisen Kolding

Sarkasme kan blive en tikkende bombe under parforholdet

Annonce