Annonce
Ugeavisen Kolding

Brødre åbnede nyt spisested midt i coronakrisen: Vi vidste heldigvis, hvad vi gik ind til

Matthias (tv.) og Nicklas Nielsen er både brødre og kræfterne bag det grønne spisested Kål & Co., som åbnede i Slotsgade i september 2020. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Brødrene Matthias og Nicklas Nielsen, som åbnede Kål & Co. i september, kan kigge tilbage på nogle første måneder, som har været præget af corona på godt og ondt for det nye spisested.

Kolding: I slutningen af september så et nyt grønt spisested dagens lys i Slotsgade, hvor Two Maidens tidligere havde til huse. Det er de to brødre Matthias og Nicklas Nielsen, som står bag Kål & Co., og de kan kigge tilbage på en start for det nye madsted, som har været speciel.

- Vi har helt sikkert åbnet i en svær tid, men samtidig så åbnede vi i en tid, som vi kendte til. Forstået på den måde at corona havde påvirket tingene i en længere periode, så vi var forberedt på, at endnu en nedlukning kunne blive en realitet, siger Matthias Nielsen og fortsætter:

- Så vi har bare måttet tilpasse os, og det, synes vi, er gået rigtig fint. Vi har ændret lidt i vores åbningstider, men heldigvis er vores sted bygget op omkring takeaway ud af huset, og det flugter jo egentlig meget godt med, hvordan tingene er lige nu, siger Matthias Nielsen.

Annonce

Håb for fremtiden

Til trods for at de to brødre synes, at koldingenserne har taget godt imod det nye sunde takeaway-koncept, så ved de samtidig godt, at det er svært for borgerne i byen at lære et nyt madsted at kende, når meget er lukket.

- Folk skal selvfølgelig lige finde ud af, hvem vi er, og at det ikke er så farligt at spise grøntsager, samt at vi også har kød på menuen. Det er ikke fordi, at vi kun sælger kål, men lige den del med at lære os at kende er måske lidt sværere midt i en nedlukning. Vi kan dog ikke klage over opbakningen indtil videre, siger Matthias Nielsen.

Brødrene ser dog positivt på de kommende måneder, selvom corona-situationen fortsat er meget usikker.

- Hvis vi kan klare det, som tiden er lige nu, så kan vi modstå det meste, og vi har fint gang i vores takeaway. Vi går til det med et åbent sind, og så er vi ellers klar til at tilpasse os, hvis det bliver nødvendigt, siger Matthias Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce