Annonce
Ugeavisen Kolding

Brødre fra Haderslev åbner kæmpe italiensk restaurant på Banegårdspladsen

Labi (til venstre) og Armend Memeti åbner til september Fratelli på Banegårdspladsen i Kolding. Her bliver der 700 kvadratmeter restaurant. Inde bliver der 130 siddepladser samt et selskabslokale med plads til omkring 30. Derudover kommer der udeservering langs facaden, hvor der kommer til at kunne være 80 gæster ad gangen. Foto: Louise Lauritsen
Ristorante Fratelli har i to år haft stor succes i Haderslev. Nu åbner brødrene bag restauranten en afdeling i Kolding med plads til 160 gæster inde og 80 ude.
Annonce

KOLDING: Da Ristorante Fratelli åbnende i Nørregade i Haderslev i april 2017, var der så stor interesse for at være med til åbningen, at busserne næsten ikke kunne komme forbi alle de mennesker, som stod klar til at komme ind og se, da snoren blev klippet over og restauranten indviet.

- Og siden har der været fuld skrald på her, siger Labi Memeti, der ejer Fratelli, som i øvrigt betyder brødre, sammen med sin bror Armend.

Nu er brødrene klar til at åbne endnu en restaurant. Det bliver på Banegårdspladsen i Kolding, hvor de 700 kvadratmeter, der engang husede Post- og Telegrafhuset, nu er under ombygning for at blive klar til åbningen af den nye restaurant i september.

- Vi har gået med tankerne omkring at åbne i Kolding i et år, siger Labi og fortsætter:

- Lige siden vi åbnede, har vi haft rigtig mange kunder fra Kolding - og mange af dem har spurgt, om vi ikke kom til Kolding også.

Lige siden vi åbnede, har vi haft rigtig mange kunder fra Kolding - og mange af dem har spurgt, om vi ikke kom til Kolding også.

Labi Memeti, indehaver, Fratelli

Annonce

Den rette stemning

Konceptet bliver helt som i Haderslev. Menukortet bliver det samme. Og stenovnen fra Italien er bestilt, så gæsterne i Kolding også kan nyde godt af de pizzaer, som restauranten er kendt for.

- Det bliver brændeovn, lokale råvarer og hjemmelavet pasta, siger Labi og smiler.

For brødrene, som ejer Fratelli, så er det vigtigt, at den familiære stemning, hvor der er fokus på hygge og afslapning, som gæsterne i Haderslev er faldet for, også kommer til at blive en del af restauranten i Kolding.

Planen er, at brødrene på skift skal være i de to restauranter, så de hele tiden har den kontakt med gæsterne, som er så vigtig for dem.

- Gæsterne er vores motivation, siger Labi.

Brødrene bliver ikke de eneste, der skal tage sig af gæsterne i Kolding.

- Vi skal have ansat en 12-15 stykker til restauranten - blandt andet en førstemand. Vores opgave er at finde dygtigt personale, som vi har i Haderslev. Personale som vil tage imod gæsterne på samme måde, som vi gør. For os er det bare den måde, vi er på, siger Labi.

Annonce

Glade gæster

I Haderslev har Fratelli ikke bare fået godt fat i a la carte gæsterne, men også i selskaberne. I Kolding bliver der i restauranten plads til 130 gæster, mens der i kælderen kommer et selskabslokale med plads til omkring 30 gæster.

- Vi får også udeservering i Kolding. Jeg regner med, at vi får omkring 80 siddepladser på Banegårdspladsen, siger Labi.

Han ser frem til at åbne endnu en restaurant i den ånd, som han sammen med sin bror har skabt i Haderslev:

- Det føles godt, siger han og fortsætter:

- I Haderslev kan vi se, at vi har bidraget med noget. Hele byen har bakket os op og været med os hele vejen. Vi har glade gæster, og det er ren opladning for os. Gæster er for os positiv energi. Dem, der kommer og spiser hos Fratelli, de skal føle sig velkomne. Det er det vigtigste for os.

Sådan her kommer den nye restaurant på Banegårdspladsen i Kolding til at se ud. Den åbner til september.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce