Annonce
Ugeavisen Kolding

Brødremenighedens Danske Missions handel og genbrug indbragte 2,2 millioner kr. i 2018

Der er ikke mindst salget af den populære adventsstjerne hos Brødremenighedens Danske Mission, der har givet 2,2 mio. kr. til hjælp i bl.a. Tanzania, DR Congo og Albanien. Privatfoto
Annonce

Christiansfeld: 70 frivillige medarbejder i butikker og webshop har i 2018 gjort en ekstraordinær indsats i Brødremenighedens Danske Mission, så man har kunnet støtte missionsarbejdet i bl.a. Tanzania, DR Congo og Albanien med 2,2 millioner kroner, fortæller generalsekretær Jens Peter Rejkjær i en pressemeddelelse.

En overraskende stor vækst i salget af de populære adventsstjerner har påvirket positivt, fortæller Jens Peter Rejkjær.

- Stjernesalget går forrygende. Overskuddet gør, at vi kan give forældreløse og handicappede børn en lysere fremtid i DR Congo og Tanzania, hvor BDM bl.a. arbejder. Stjernerne spreder lys hele året. Det nytter virkelig noget at hjælpe til, eller bare handle lokalt, påpeger Jens Peter Rejkær.

- Med fire lokale forretninger i Christiansfeld er nye kræfter altid velkomme. Jens Peter Rejkjær efterlyser flere, som vil give 3-4 timer om ugen i en af BDMs forretninger i byen. Der er brug for alle, også dem med flair og interesse for lidt at hvert. Nogle som kan sortere, indrette og sælge, eller nogle stærke mænd, der kan samle møbler ind.

- Interesserede kan besøge os i vores butikker for en snak, eller kontakte os på tlf. 3529 4820.

Brødremenighedens Danske Mission arbejder i bl.a. Tanzania, DR Congo og Albanien. 70 frivillige medarbejder har i missionens butikker og webshop arbejdet for at indsamle penge til arbejdet. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce