Annonce
Ugeavisen Kolding

Bronuts er klar til corona-venlig åbningsfest i Kolding

Vennerne Türker Alici (th.) og Ninos Oraha står bag donutkæden Bronuts, som fredag den 22. januar åbner i Kolding. Her vil det både være muligt at købe de mange forskellige donuts og hilse på de to bag disken. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Donutbutikken Bronuts har første åbningsdag i butikken i Bredgade 6 den 22. januar, hvor de to indehavere, vennerne Türker Alici og Ninos Oraha, fra klokken 15.00 til 21.00 står klar til at servere det søde bagværk for koldingserne.

Kolding: Hvis man har en sød tand, er det med at sætte kryds i kalenderen fredag den 22. januar, hvor donutbutikken Bronuts er klar til for første gang at slå dørene op til butikken i Bredgade 6.

-  Vi glæder os rigtig meget til at kunne åbne i Kolding. Vi synes selv, at vi har fundet den bedste placering i Trekantområdet, hvor vi forhåbentlig kan tiltrække kunder fra hele Syd- og sønderjylland, siger Türker Alici, som sammen med vennen Ninos Oraha er drivkræfterne bag donut-kæden, som indtil videre rummer syv butikker på tværs af landet.

De forgangne måneder har de to venner dog fokuseret på at få renoveret lokalet i Bredgade, hvor der både er blevet bygget en ny væg, en hel række af montrer er blevet sat op, og så er alle væggene blevet malet i Bronuts' karakteristiske gule farve.

- Vi vil rigtig gerne have, at butikken skiller sig ud fra mængden og er synlig i gadebilledet. Nu har vi efterhånden åbnet en del butikker, og vi synes nu, at vi har fundet den rette opskrift på, hvordan vi skal gøre tingene i forhold til en optimal indretning af butikken, siger Ninos Oraha, mens Türker Alici forklarer videre:

- Eksempelvis at alle montrerne flugter med hinanden, så man nemt kan se, hvilke produkter vi har. Det eneste, vi ærgrer os lidt over, er, at det ikke var muligt lige at finde et køleskab, som passede ind i samme størrelse som montrerne, men måske det kommer på et tidspunkt, siger han smilende.

Annonce

Corona-venlig åbning

Med den nylige forlængelse af coronarestriktionerne med både lukket detailhandel og forsamlingsforbud, så kommer åbningsdagen hos Bronuts ikke til at byde på store konkurrencer og lignede, og så opfordrer de to venner til, at man kun kommer en per husstand og køber donuts.

- Vi har åbnet en del af vores andre butikker i løbet af året, hvor der også har været corona, så på den måde har vi øvet os på at gøre det. Så vi har masser af håndsprit, og man skal naturligvis holde afstand og generelt følge alle de gældende regler, siger Türker Alici.

Bronuts holder åbent første dag fra klokken 15.00 til 21.00.

Bronuts har ansat en ny butikschef, Caroline Bisbjerg (i midten), som kommer til at have det daglige ansvar i butikken i Bredgade. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen


Vi glæder os rigtig meget til at kunne åbne i Kolding. Vi synes selv, at vi har fundet den bedste placering i Trekantområdet, hvor vi forhåbentlig kan tiltrække kunder fra hele Syd- og sønderjylland.

Türker Alici


Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce