Annonce
Ugeavisen Kolding

Brug din by: Giv midtbyen en kærlig hånd

Kom og vær med, når midtbyen skal gøres ren. Det sker onsdag 12. juni kl. 18.15 med start på Akseltorv. Her ses medarbejdere fra Harresø, Føtex og Kolding Blomsterhus, da de sidste forår gav Helligkorsgade en kærlig overhaling. Foto: City Kolding
Er du også træt af cigaretskod og klistermærker i gågaderne, så er det nu, du skal melde dig til at give midtbyens gader en kærlig hånd.
Annonce

Kolding: Så er det tid til at smøge ærmerne op og gøre en indsats for midtbyen.

City Kolding og Ugeavisen Kolding inviterer alle til at komme og give en hånd med, når der onsdag 12. juni skal ryddes op i centrum.

Sidste år havde cityforeningen et lignende arrangement, men der var det kun for butikkernes ansatte. I år får alle mulighed for at deltage i affaldsindsamlingen.

- Det med at gøre midtbyen ren har været en tradition tidligere, og den tog vi op igen sidste år, fordi vi var jubilæumsby med 750 året, og dronningen kom. Og så gav vi den en skalle, fortæller citychef Mette Schumacher.

Hun blev overrasket over, hvor meget skrald der blev samlet sammen.

- Det er ikke fordi, byen er vanvittig beskidt, men vi fandt alligevel en del, og det kommer vi også til at gøre igen i år, siger citychefen.

- Det er ikke fordi, byen er vanvittig beskidt, men vi fandt alligevel en del, og det kommer vi også til at gøre igen i år.

Annonce

Vores fælles ansvar

I år får endnu flere så muligheden for at vise deres engagement i midtbyen.

- Alle er velkomne, fordi vi synes, det kunne være dejligt, hvis en masse mennesker vil være med. Vi har jo alle sammen ansvaret for vores by, og det er lige så meget det, at vi kan være fælles om noget og vise, at vi gerne vil midtbyen, siger Mette Schumacher.

Der skal ryddes affald op, samles cigaretskodder, pilles klistermærker og tyggegummi af i gågaderne og de omkringliggende gader. Deltagerne må også gerne luge ukrudt langs facaderne, men de må ikke gå ind på private ejendomme.

- Men vi kan komme der, hvor fejemaskinen måske ikke lige kan nå ind.

Det hele starter kl. 18.15 på Akseltorv, hvor deltagerne bliver delt op i grupper, som får ansvaret for at gøre rent i hvert sit område af centrum. Med hvert område følger en lille huskeseddel, så alle kroge bliver tjekket.

Kl. 20 er der fælles afslutning på Akseltorv med lidt at drikke.

Husk tilmelding

Vil du være med til at gøre midtbyen ren?

Det sker onsdag 12. juni kl. 18.15 til 20.

Start og slut på Akseltorv.

Deltagerne bliver delt ind i hold, der hver får ansvar for at rengøre et lille område af centrum.

Tilmelding på mail til tilmelding@citykolding.dk senest tirsdag 11. juni kl. 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce