Annonce
Ugeavisen Kolding

Byens Bedste 2018: Hos Valdemar kan de gode råvarer smages

Dorte Bichel og Peter Møller står bag Restaurant Valdemar, som er blandt de tre finalister i kategorien Byens Bedste Restaurant. Foto: Steffen Nielsen

Restaurant Valdemar i Adelgade er med i finalefeltet i Byens Bedste 2018. De kalder finalepladsen for en kæmpe cadeau og fremhæver selv de gode råvarer og den gode service som årsager til populariteten.

Annonce

Kolding: I udkanten af Akseltorv ligger Restaurant Valdemar med den karakteristiske mørkegrønne facade og RV-logoet på de små glaspartier, der indrammer en lille terrasse, som leder ind til selve restauranten.

Spisestedet åbnede i efteråret 2014, og ejerne har hele vejen igennem været parret Dorte Bichel og Peter Møller, der også står bag Café Løverodde. Sammen har de skabt en restaurant, hvor fokus er på hygge, gode råvarer og det de selv kalder for ærlig mad fra hjertet.

- Folk kan godt lide, at de kan smage, at tingene er hjemmelavede, og så hører vi, at folk er meget glade for vores service. Man skal forkæles og føle, at der hele tiden er nogen, der tager sig af en, forklarer Dorte Bichel.

Faktisk kan folk lide Restaurant Valdemar så godt, at den er en af de tre finalister i kategorien Byens Bedste Restaurant. En hæder, som Dorte Bichel er stolt over.

- Det er rigtig dejligt. Vi har nogle gæster, der kommer igen, og det er en kæmpe cadeau, at det er vores gæster, der har indstillet os. Vi har et dygtigt personale, som vi også er glade for får et skulderklap, siger hun.

Man skal forkæles og føle, at der hele tiden er nogen, der tager sig af en.

Dorte Bichel

Restaurant Valdemar

Nomineret til Byens Bedste Restaurant 2018.Klassisk restaurant, der i følge ejerne serverer ærlig mad fra hjertet.

Blev åbnet i Adelgade 2 i efteråret 2014 af Dorte Bichel og Peter Møller.

Se mere på www.restaurantvaldemar.dk.

Afgiv din stemme på www.ugeavisen-kolding.dk

Annonce

Kræver vedholdenhed

De lidt mere end fire år med Restaurant Valdemar har været med flest opture, men der er også en del udfordringer forbundet med at starte en restaurant op. Derfor er det også ordet vedholdenhed, som Dorte Bichel først kommer i tanker om, når hun bliver spurgt, hvad det kræver at drive en god restaurant.

- Man skal have is i maven og ikke begynde at tvivle på sit koncept og det, man vil. Man skal være tro mod det, man tror på, og det tager tid, for man får det ikke bare op at køre på én gang, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce