Annonce
Ugeavisen Kolding

Canadisk professor "skiller vandene" i debatfilm i Nicolai Biograf

Annonce

Kolding: Søndag den 16. februar kl. 14 kan man i Nicolai Biograf se filmen "The Rise og Jordan Peterson" om den canadiske psykologiprofessor, der med sine skarpe holdninger er blevet internationalt kendt, berømt og berygtet. I dag har han 2,5 millioner følgere på sin Youtube-kanal og bliver af sine tilhængere nærmest hyldet som en intellektuel stjerne, som bekræftes af mange udsolgte foredrag rundt i verden.

I filmen får man et sjældent indblik i personen bag holdningerne, og man møder familie, venner og fjender, som deler deres egen version af historien om forskeren. Efter filmen er der oplæg og diskussion om politisk korrekthed - og om Jordan Peterson som fænomen ved lektor på Institut for Sprog og Kommunikation, SDU, Thomas Wiben Jensen.

Som antydet er Jordan Peterson modstander af det, han betragter som politisk korrekthed, der ikke mindst tæller synet på køn. Han er således imod stigende brug af kønsneutrale betegnelser i vesten og hylder i stedet de biologiske forskelle mellem kønnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce