Annonce
Ugeavisen Kolding

Casper vil snakke forretning med andre unge

Casper Edens har været iværksætter i to år med firmaet karat24.dk. Nu starter han et netværk for unge iværksættere.

: Han føler sig overset af voksne iværksættere, der ikke er gode nok til at vise interesse for de unges ideer og forretninger. Nu starter han netværk for unge iværksættere.

: 21-årige Casper Edens vil starte et netværk for unge iværksættere, hvor de kan mødes og udveksle erfaringer og ideer.

Han har gennem halvandet år drevet online-butikken karat24.dk, der sælger smykker på nettet. Sidste år flyttede han sin privatadresse og virksomheden til Kolding, da han startede med at læse HA i entreprenørskab og innovation på Syddansk Universitet her i byen.

- Jeg har et par gange deltaget i netværksmøder for iværksættere, men jeg følte ikke, at det var for mig, for alle de andre var dobbelt så gamle som jeg, og de var overhovedet ikke interesserede i at snakke forretning med mig. Der var slet ingen forståelse for min virksomhed eller lyst til at indgå i dialog, fortæller Casper Edens om den nedslående oplevelse.

- Jeg følte mig ikke velkommen og det var som om, at jeg alene på grund af min unge alder ikke havde taleret. De ville simpelthen bare ikke snakke med mig.

En ensom vej

Casper Edens har derfor besluttet at etablere et netværk for unge iværksættere under 27 år.

- Jeg savner nogen at udveksle ideer med og høre, hvordan andre har klaret forskellige udfordringer eller få input til et konkret problem, man måske står med. Heldigvis kender jeg en del andre unge iværksættere, så vi er allerede 10, der vil deltage i det første møde, så netværket bliver helt sikkert til noget.

Casper har kontor i House of Innovation på Jernbanegade, og det er også her, netværksmøderne for unge iværksættere skal holdes.

- Jeg gør det her for min egen skyld, men også for at hjælpe andre. Det er en ensom vej at være ung iværksætter, og man kan til tider tvivle meget på, om man er på rette vej. Der skal netværket være en støtte.

Første møde holdes torsdag 19. april kl. 18. Det er gratis at deltage, og man behøver ikke tilmelde sig på forhånd.

Ung-Netværk Kolding

For iværksættere under 27 år, der driver egen virksomhed.

Netværket vil tilbyde foredrag, virksomhedsbesøg, videndeling og erfaringsudveksling.

Business Kolding støtter netværket.

Møderne holdes i House of Innovation hver anden torsdag.

Første møde er 19. april kl. 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce