Annonce
Ugeavisen Kolding

Centret har skruet op for hyggen: Vil være mødested

Kolding Storcenter har fået nyt interiør, som skal gøre det mere hyggeligt at besøge og indbyde til at bruge centret som mødested. Foto: Louise Lauritsen
Gennem længere tid har Kolding Storcenter arbejdet på at opdatere interiøret i gangene, så det indbyder til hygge og pauser. Målet er at blive et mødested.
Annonce

Kolding: Alt har ikke stået stille i Kolding Storcenter under corona-nedlukningen. For mens butikkerne for en stund måtte låse døren, så er inventaret i centrets gange og på de små pladser blevet skiftet ud. Først og fremmest er der kommet meget mere af det.

- Vi har arbejdet på en total format-opdatering af centret. Det er både skilte og interiør, som vi har skiftet, fortæller center manager Lotte Vestergaard Skou.

Centret har især investeret i mange flere bænke og planter. Og flere steder er der blevet plads til en lille gruppe lænestole, som man kan slappe af i.

På store torv i Kolding Storcenter er der kommet bænk, planter og en lysinstallation op. Foto: Louise Lauritsen

- Et center er mange ting, og man skal også bare kunne hænge ud her og hygge sig med kæresten, familien eller veninderne, uddyber Lotte Vestergaard Skou.

I alle bænke er der strømstik, så man kan lade sin mobil, mens man hviler benene.

- Når vi alle er online, så skal vi også have steder, hvor man kan sidde med en kop kaffe og hygge sig med sin mobiltelefon, og det har vi masser af nu, lyder det fra center manageren.

Annonce

Lysekrone på torvet

Hun glæder sig især over den lys-installation, som netop er blevet hængt op på det centrale torv. Her reflekterer 36 runde prismer i forskellige farver lyset ned på gulvet og skaber masser af spil.

Flere steder i centret er der lavet små lounge-områder, hvor man kan tage et hvil i behagelige stole. Foto: Louise Lauritsen


Et center er mange ting, og man skal også bare kunne hænge ud her og hygge sig med kæresten, familien eller veninderne.

Lotte Vestergaard Skou


Samtidig er der sat en stor rund bænk op midt på torvet med en masse planter i midten.

- Vi skal være et mødested, hvor man kan hygge sig. Og især her på torvet skal der være noget ekstra at komme efter. Vi har virkelig prøvet at tænke hygge-elementet ind, siger Lotte Vestergaard Skou.

Især steder til at sidde ned og grønne planer er der kommet meget  mere af i Kolding Storcenter. Foto: Louise Lauritsen

Hos centerforeningen glæder man sig over ansigtsløftet.

- Vi er glade for den opgradering, som danske shoppingcentre har lavet. Det er blevet rigtig flot, og kunderne har taget godt imod det, lyder det fra formand Brian Jensen.

De mange nye muligheder for at tage en pause bliver flittigt brugt af gæsterne i Kolding Storcenter. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce