Annonce
Ugeavisen Kolding

Christiansfeld-præster er med i ny bog

"På Herrens mark. Kristus, kirke og coronakrise. Erfaringer og perspektiver” sætter fokus på det at være kirke under coronakrisen. Foto: PR

Christiansfeld: Den 10. januar udkom bogen "På Herrens mark. Kristus, kirke og coronakrise. Erfaringer og perspektiver”.

Bogen er skrevet af 12 kvinder og mænd fra det kirkelige landskab i Danmark, fra folke- og frikirker, kirker i by og på landet. Alle giver deres bud på, hvilke praktiske udfordringer coronakrisen har rejst i deres kirker, ikke mindst hvordan man bedst er kirke i en tid, hvor man ikke må se hinanden.

To af bogens forfattere har relationer til Christiansfeld. Anne Mie Skak Johanson, er sognepræst i Christiansfeld, mens Niels Peter Gadegård Gubi, sognepræst i et tresognspastorat i Himmerland, har sine rødder i Christiansfeld.

Forfatterne ønsker, at bogen skal bidrage til, at coronakrisen ikke medfører en stilstand eller tilbagegang i de kristne kirker, men at krisen derimod kan blive en enestående mulighed for, at man kan finde nye veje til at vandre ad på Herrens frodige mark.

"På Herrens mark. Kristus, kirke og coronakrise. Erfaringer og perspektiver" er på 174 sider og har en pris på 199,95 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce