Annonce
Ugeavisen Kolding

Cityforening oplevede stor succes med live-salg

Første stop på ruten for City Koldings live-salg var hos SuperBrugsen. Her var det blandt andet vin og portvin, som seerne havde mulighed for via kommentarsporet på Facebook at købe undervejs. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
City Kolding har under nedlukningen gjort brug af såkaldte live-salg, hvor koldingenserne hjemme fra sofaen er kommet med inden for hos en række af byens butikker.

Kolding: Der var livlig aktivitet på lageret hos SuperBrugsen på Tøndervej tirsdag aften. Det var hverken varebestilling eller statusoptælling, men derimod et mindre kamerahold der for en stund havde indtaget baglokalerne og testede lyd- og videoudstyr, mens uddeler Kasper Bjørklund printede de sidste sedler, fik taget en othello-lagkage ud af køleskabet og samtidig koordinerede de sidste detaljer med citychef Mette Schumacher.

Alt sammen for at gøre klar til City Koldings tredje live-salg, hvor kamerahold og citychef besøger fire af foreningens medlemmer, og koldingenserne hjemmefra kan følge med og købe ind af en række gode tilbud via kommentarsporet på videoen.

- Vi synes, at vi var nødt til at gøre noget, både for at holde lidt gang i omsætningen hos butikkerne og for at gøre opmærksom på, at de stadigvæk er her, og man har mulighed for at handle online hos mange af dem, siger citychef Mette Schumacher.

Annonce

Hun forklarer, at der har været stigende opbakning til de live-sendinger, og nogle af videoerne, som kan ses på Facebook, har ramt op imod 9000 visninger, mens et par hundrede følger med undervejs på sendingerne, når holdet bevæger sig rundt i byen.

Stor opbakning

Hos brugsuddeleren sætter man ligeledes pris på muligheden for at deltage i live-salg, hvor der tirsdag aften blandt andet blev solgt forskelligt kød, vin og spiritus.

- Selvom vi i perioder har haft nok at se til under nedlukningen, så vil vi stadigvæk gerne gøre opmærksom på de forskellige former for varer, vi forhandler, og vi har købt specifikke ting hjem, som vi kan sælge til netop det her, siger Kasper Bjørklund.

Han får påmonteret en lille mikrofon, så han er helt klar til, at klokken slår 19.00, og selvom mange kommer til at sidde og kigge med hjemmefra, så er der ikke umiddelbart nervøsitet at spore hos uddeleren.

- Jeg har heldigvis prøvet at lave lidt videoer før, så på den måde er det ikke helt fremmed for mig, siger Kasper Bjørklund smilende.

Hos Frk. Himmelblå var det et væld af forskelligt tøj, som seerne havde mulighed for at købe. Alle butikker har på forhånd fået tildelt et antal numre, som tildeles hver vare, så butikkerne på den måde kan holde styr på, hvad der blive bestilt undervejs. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Anderledes nervøs var citychefen dog, da hun første gang stillede sig foran kameraet.

- Det var nede hos Liberté, og vi var simpelthen begge to vildt nervøse, så det var nærmest med rystende stemmer, at vi gjorde det de første par gange, men nu vil jeg sige, at jeg faktisk er meget rolig i det. For man finder jo også ud af, at folk simpelthen er så søde, også når det engang imellem går lidt galt, siger Mette Schumacher.

Hun forklarer videre, hvordan det særligt er forbindelsen, der visse steder i byen er udfordringer med.

- Der er simpelthen et område nede omkring Lykkes Guld & Sølv, hvor der bare er dødt, og der ryger forbindelsen hver gang, men nu ved vi det heldigvis, så vi kan sige det til folk på forhånd, siger hun.

Annonce

Sidste live

Da klokken rammer 19.00 kan Mette Schumacher byde velkommen foran SuperBrugsen og på turen rundt i butikken kan folkene bag kameraet hurtigt konstatere, at der blev slået seerrekord og flere end 400 koldingensere kiggede med undervejs.

Præcis klokken 19.30 gik turen fra SuperBrugsen videre til Frk. Himmelblå, hvor der blev solgt diverse modetøj. Herefter gik turen til Kul & Koks og til sidst blev aftenen rundet af hos Lykkes Guld & Sølv.

I slagterafdelingen var der gode tilbud på diverse former for kød, og det var særdeles populært blandt koldingenserne, som ivrigt bestilte særligt medaljoner. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Cityforeningen sender live igen torsdag 25. februar, hvor man kan følge med via foreningens facebookside, og med genåbningen af store dele af det danske detail-liv blev det sidste live-salg i denne omgang.

Også i delikatessen var der gode tilbud at hente blandt andet et stort stjerneskud eller en frokost-platte. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen


Vi synes, at vi var nødt til at gøre noget, både for at holde lidt gang i omsætningen hos butikkerne og for at gøre opmærksom på, at de stadigvæk er her, og man har mulighed for at handle online hos mange af dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce