Annonce
Ugeavisen Kolding

Corona afblæser populært julemarked

Karen Grøn, museumsdirektør på Trapholt, har besluttet af afblæse årets julemarked. Foto: Mette Mørk
Trapholt har på grund af covid-19 og de stigende smittetal besluttet, at museet aflyser dette års julemarked, som plejer at være et kæmpe trækplaster.
Annonce

Kolding: Trapholt har på grund af corona-krisen og de stigende smittetal besluttet sig for både at aflyse dette års julemarked og "About Wood", der også er kendt som Snedkernes dag.

De to store events, der begge skulle have fundet sted i november, plejer hvert år at trække flere tusinde gæster til museet, og i år skulle About Wood have fejret 10 års jubilæum.

- Vi har fulgt situationen nøje og vurderer, at det ikke er forsvarligt at samle så mange mennesker samtidigt. Vi er selvfølgelig ærgerlige over aflysningen, men vores gæsters og ansattes sikkerhed er altafgørende for os, fortæller Karen Grøn, museumsdirektør, i en pressemeddelelse fra Trapholt.

Annonce

God sikkerhed

På trods af aflysningerne til de store events lover Trapholt god sikkerhed ved besøg af udstillingerne. Man har netop åbnet en stor særudstilling med fokus på designer og arkitekt Arne Jacobsen.  Trapholt råder over mange kvadratmeter og der er derfor god plads, så der kan holdes afstand.

Trapholts guider hjælper også med at sørge for, at der ikke er flere besøgende end retningslinjerne foreskriver. Der er ved udstillingssale information om, hvor mange personer, der må være ad gangen samt håndsprit til rådighed ved kontaktpunkter. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce