Senere på måneden skal der sælges mellem 2.000 og 2.500 flasker vin fra Bror Ditlev. Avisen har derfor bedt indehaver Rasmus Vemmelund om at fortælle om nogle af vinene, der skal sælges, fra kælderen. Ikke nødvendigvis de dyreste eller bedste, men de vine som i Rasmus' øjne er mest spændende.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh raf@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Bror Ditlev havde sidste åbningsdag i Jernbanegade den 17. september, og derfor skal der sælges ud af de mange gode vine, som gourmetrestauranten har i vinkælderen. Det sker cirka ti dage senere henover to dage den 28. og 29. september. Foto: Søren Gylling -
Denne flaske fra producenten Rosenberg skulle der, ifølge Rasmus Vemmelund, kun skulle være ganske få flasker tilbage af i verden. Foto: Søren Gylling -
Vin her kommer fra det 100 procent CO2-neutrale vineri Podere Forte, som har hjemme i Toscana i Italien. Foto: Søren Gylling -
Foruden de almindelige størrelser flasker vin er det også muligt at få fingrene i denne magnum-flaske, som rummer seks liter vin. Foto: Søren Gylling -
Denne vin er fra Napa Valley i Californien og er af årgangen 2010, som ifølge Rasmus Vemmelund skulle være ganske god. Foto: Søren Gylling -
Foruden diverse former for vine er det også muligt at få fingrene i eksempelvis denne ottendedel flaske cognac. Foto: Søren Gylling