Annonce
Ugeavisen Kolding

Cykelbutik på 1000 kvadratmeter er åbnet i Kolding

Esben Hansen står i spidsen for den nye Fri Bikeshop på Albuen 11. Han er udlært i blomsterbranchen og stod i spidsen for åbningen af det store blomstervarehus Billigblomst i Kolding. Cyklingen er dog langt fra fremmed for butikschefen, som selv har cyklet på hobbyplan i mange år og er medlem af den lokale cykelklub KBC. Foto: Steffen Nielsen
En 1000 kvadratmeter stor Fri Bikeshop åbnede i denne uge på Albuen. Så længe nedlukningen står på, er der dog kun åbent for værksted og vareudlevering.
Annonce

Kolding: Det blev ikke helt det åbningsbrag, som butikschef Esben Hansen havde håbet på, da han 4. januar kunne byde velkommen til den nye store cykelforretning Fri Bikeshop på Albuen i det nordlige Kolding.

Den 1000 kvadratmeter store butik åbnede nemlig midt i en nedlukning, og derfor er det i første omgang kun værksted og vareudlevering, som er kommet i gang, mens selve butikken må vente til restriktionerne bliver ophævet.

- Det er vi selvfølgelig ærgerlige over, men vi er også afklarede med det. Vi tager det stille og roligt, og januar er i forvejen en af de mere stille måneder i cykelbranchen, siger butikschefen, som dog kan glæde sig over, at der allerede har været en del kunder forbi for at hente bestilte varer eller få udført service på deres cykler.

Annonce

Næststørste butik i kæden

Den nye butik er ejet af Bjørn Smith, som i forvejen er indehaver af en lignende butik i Svendborg, mens Esben Hansen er medejer i Kolding. Ved åbningen er butikken den næststørste af de knap 100 butikker i Fri Bikeshop-kæden, og samarbejdet mellem de to store butikker i Kolding og Svendborg er en stor fordel, mener Esben Hansen.

- Vi har 1000 cykler i butikken og 1000 på lager, og vi kan transportere cykler mellem de to butikker. Det gør, at vi kan hente kunder fra mange andre byer end Kolding, fordi de kan finde et stort udvalg her, siger Esben Hansen, som ikke er i tvivl om, at der er plads til den nye cykelbutik i byen.

- Vi har lavet nogle markedsanalyser, og de viser, at der bliver solgt for få cykler i Kolding, så det marked vil vi gerne være en del af, forklarer han.

At valget er faldet på området ved Kolding Storcenter skyldes, at der var brug for store lokaler til butikken.

- Og så er det et område, hvor der bevæger sig mange kunder, og efter at der er blevet åbnet en bagvej mellem os og Bauhaus, så er vores placering også blevet mere synlig, fortæller Esben Hansen.


Vi har lavet nogle markedsanalyser, og de viser, at der bliver solgt for få cykler i Kolding, så det marked vil vi gerne være en del af.

Esben Hansen, butikschef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce