Annonce
Ugeavisen Kolding

Cykelstjernen 'Kyllingen' har fundet sig til rette i Kolding

Michael Rasmussen pusler med tanken om at lave et nyt projekt, der skal hjælpe koldingensere på kanten af arbejdsmarkedet videre i livet, så de kan forsørge sig selv. Det har han gjort før med succes.  Foto: Søren Gylling
Annonce

Kolding: I al ubemærkethed har Kolding fået en ny berømt borger. Den tidligere topprofessionelle Tour de France-cykelrytter Michael Rasmussen er rykket ind i en gammel villa på Strandvejen med sin kæreste Lone og "to-tre teenagere", som han siger. Det skal forstås sådan, at Lones 14-årige datter og 16-årige søn allerede bor på matriklen, mens Michaels 15-årige søn, som p.t. bor hos sin mor i Italien, flytter hjem til far og Kolding, når han er færdig med at gå i skole.

Han og Lone Sisseck mødtes for første gang tilfældigt ved et arrangement i Kolding for to et halvt år siden.

- Min kæreste er kommet hjem til sin fødeby. Men vi har også valgt Kolding, fordi byen ligger så centralt. Det er perfekt for mig, siger Michael, der både har et job på Sjælland og i Viborg - og desuden også tit må et smut til Italien og Lazise ved Gardasøen, hvor han netop er blevet færdig med et byggeprojekt med 10 ejerlejligheder.

Den gamle ejendom i Kolding og ikke mindst haven på Strandvejen sluger også en hel del timer indtil videre, for den gamle ejendom er et enormt renoveringsprojekt.

Og så cykler han også i sin fritid, og via Facebook har han fundet sammen med "nogle andre midaldrende mænd, der har penge nok til at købe dyre cykler for".  Så et par gange om ugen suser han afsted på en af sine mountainbikes med 10-12 andre gutter - gerne til området omkring Hejlsminde og Skamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vågn nu op

Annonce