Annonce
Ugeavisen Kolding

Dødsfald: Pernille Gaarde kæmpede til det sidste

Pernille Gaarde var en farverig og favnende kvinde til det sidste. I sin facebook-gruppe "Pernilles kamp mod kræften" lod hun alle følge med i de op- og nedture, hun oplevede, siden hun fik sin kræftdiagnose for tre år siden.  Foto: Søren Gylling
Mandag den 16. november kunne Pernille Gaardes krop ikke mere efter et opslidende forløb med kræft.
Annonce

Med sine to døtre Michelle og Melanie ved sin side sov Pernille Gaarde stille ind mandag eftermiddag på Vejle Sygehus.

Pernille Gaarde, der var fra Kolding, blev 49 år.

I tre år kæmpede hun med en sjælden kræftsygdom, og selv om hun blev erklæret uhelbredelig syg allerede, da hun fik sin diagnose, havde hun til det sidste en livsvilje, som alle omkring hende beundrede.

Pernille Gaarde blev født i Kolding, hvor hun har boet hele sit liv. Hun fik tidligt døtrene Michelle og Melanie, og de to piger blev omdrejningspunktet i Pernilles liv. Begge piger er født med muskelsvind, og i 13 år var Pernille hjemmegående for at være sammen med dem.

I 2006 flyttede familien til Grønnevangen, og to år senere blev Pernille dagplejer. Et job hun elskede, ligesom hun elskede at omgive sig med venner og familie.

Pernille var et naturligt centrum, når der var fest og sammenkomster. Hun var altid glad og havde let til grin - selv i den allersidste tid, hvor overskuddet dalede.

Annonce

Hjemmet blev pyntet op

Selv om Pernille bevarede håbet og troen på et mirakel, vidste hun godt selv, hvor det bar hen. Allerede i august sagde hun, at hun ikke troede, hun ville få julen med. På det tidspunkt var hendes højeste ønske at nå at opleve sin ældste datter Michelles bryllup. Og det ønske gik i opfyldelse, da Michelle og John blev viet den 24. oktober i Sct. Nicolai Kirke i Kolding.

I forrige uge fik Pernille det så skidt, at hun blev indlagt på Vejle Sygehus. Hun nåede hjem et par gange - blandt andet for at se, at hendes døtre havde pyntet hendes hjem op til jul - men i weekenden stod det klart, at det var sidste gang, hun var hjemme. Hendes døtre, mor, stedfar og søskende var hos hende på skift, ligesom flere venner kom forbi for at tage afsked.

Pernille Gaarde efterlader sig døtrene Michelle på 28 år og Melanie på 24 år, sin mor Marianne og stedfar Ole samt sine søskende Henrik, René og Tenna.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce