Annonce
Ugeavisen Kolding

Dalle Valle i Kolding Storcenter konkurs: Ejere vil forsøge at redde Café A

Dalle Valle i Kolding Storcenter åbner ikke igen. Dalle Valle-kæden kører hver resturant i et selvstændigt selskab, og selskabet i Kolding er et blandt de 13 selskaber i kæden, der er begæret konkurs. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Kæderne Dalle Valle og Café A har begæret 13 af sine spisesteder konkurs. I Kolding, hvor der ligger både en Café A og Dalle Valle i Kolding Storcenter, vil man forsøge at redde Café A, mens Dalle Valle er begæret konkurs.
Annonce

Kolding: Coronakrisen rammer nu også lokale spisesteder i Kolding.

Tirsdag kunne Ekstra Bladet oplyse, at kæderne Dalle Valle og Café A, som har fælles ejerkreds, har begæret 13 af sine i alt 35 steder konkurs.

Kæderne har både en Café A og Dalle Valle i Kolding Storcenter, men det er kun Dalle Valle, der er begæret konkurs, oplyser bestyrelsesformanden Niels Rønnebeck til JydskeVestkysten.

I sidste uge blev alle koncernens ansatte fyret i begge kæder på grund af nedlukningen af landets spisesteder, og nu er det altså helt sikkert, at de ansatte hos Dalle Valle ikke skal møde på arbejde igen.

- Alle forretninger ligger i selvstændige selskaber, og det som har været afgørende er betalingsevnen i de enkelte selskaber, siger Niels Rønnebeck.

Café A åbnede i Kolding Storcenter i maj 2017, mens den store buffetrestaurant Dalle Valle åbnede i Kolding Storcenter i november 2017.

Seneste offentliggjorte regnskab for selskabet, der stod bag Dalle Valle i Kolding, viser et underskud på 426.000 kroner før skat i 2018. Derimod var der overskud i selskabet, der står bag Café A. Her var overskuddet i 2018 på 1,1 millioner kroner før skat.

- Det er et spørgsmål om likviditet i de enkelte selskaber i forhold til at overleve, siger Niels Rønnebeck.

Nu står koncernen tilbage med 22 spisesteder, men hvor mange af dem, der åbner på den anden side af corona-krisen, det ved bestyrelsesformanden ikke.

- Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske, siger Niels Rønnebeck.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce