Annonce
Ugeavisen Kolding

Danmarks største garnbutik åbner i Kolding

Sådan så det ud, da Hobbii åbnede butik i Aalborg. Kæden forventer også en stor åbningsfest i forbindelse med åbningen i Kolding, men man forventer at indføre en stribe coronarestriktioner - blandt andet at man deler den første åbningsdag op i totimers intervaller, som man kan tilmelde sig. PR-foto
Kæden Hobbii åbner snart en 500 kvadratmeter stor garnforretning i Kolding.
Annonce

Kolding: Der bliver virkelig noget at gå på opdagelse i for dem, der elsker at strikke eller hækle, når kæden Hobbii i midten af november åbner en ny butik i Kolding.

Butikken, som bliver indrettet i den tidligere Kære Børn på Albuen 3, bliver nemlig i følge kæden selv Danmarks største garnbutik med sine mere end 500 kvadratmeter.

- Ofte er en garnbutik 50 kvadratmeter eller noget i den stil, så her har vi et helt andet sortiment. Vi kan gøre det meget mere tilgængeligt og udvalget markant større, siger marketingchef Morten Spliid.

Butikken bliver Hobbiis fjerde fysiske butik, efter at man for relativt nyligt også har åbnet butikker i Roskilde, Aalborg og Odense. Kæden startede som ren webshop, men nu er ambitionen også at blive en landsdækkende butikskæde.

- Vi forsøger stille og roligt at blive landsdækkende med vores butikker, og der var Kolding den brik, vi manglede i puslespillet for at dække det sydlige Jylland. Vi kan se, at når butikken er der, og det store udvalg er der, så handler folk også oftere. Og det er jo en ting at sidde foran skærmen og købe garn, men det er noget helt andet at kunne komme ind og se og føle, hvor blødt det er, og hvordan farven præcist ser ud, siger Morten Spliid.

Annonce

Er i vækst

Ud over butikken i Kolding er Hobbii også på vej til at åbne en butik i Aarhus, og oplevelsen hos kæden er, at der er masser af gang i garnmarkedet.

- Vi oplever helt klart, at det er i vækst. Vores målgruppe er primært kvinder plus 50, og de vil altid være der, men der er også flere unge, der stille og roligt kommer på. Det er meget mor og datter, der kommer i vores butikker sammen, fortæller Morten Spliid.

Den nye store garnbutik åbner efter planen 19. november.

Hobbii

Hobbii forhandler garn og tilbehør som strikkepinde og hæklenåle.

Hovedkontoret er placeret i Rødovre, og butikken startede oprindeligt som en ren webshop. Siden er der åbnet tre fysiske butikker, mens den fjerde åbner på Albuen 3 i Kolding 19. november.

Virksomheden har planer om at åbne 60 butikker inden for tre år.


Vi forsøger stille og roligt at blive landsdækkende med vores butikker, og der var Kolding den brik, vi manglede i puslespillet for at dække det sydlige Jylland.

Morten Spliid, Hobbii


PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce