Annonce
Ugeavisen Kolding

De bedste beslutninger tages under træning

Casper Edens

Mit vækkeur på telefonen ringer i mørket. Klokken er 5:30, og jeg skal afsted til kontoret. Et hurtigt bad og så er jeg på kontoret en lille time efter.

Det bedste ved min virksomhed SEO-Service, hvor vi arbejder med online markedsføring, er den kultur, vi har fået skabt, men alligevel nyder jeg at have de første par timer om morgenen, hvor det kun er min partner Marcus og jeg, som er på arbejde.

Kl. 7.30 er de første medarbejdere typisk mødt ind, da vi giver morgenmad, hvis man møder på arbejde før. Ikke meget andet end mysli og yoghurt, men flere og flere benytter sig af det.

Alle, der møder ind, får den obligatoriske high-five, som efterhånden er definitionen på "hej" eller "vi ses" på kontoret - Jeg fik vidst nævnt, at jeg elsker vores kultur?

Annonce

Træning efter frokost

Når alle otte fuldtidsansatte er mødt ind, er det tid til at agere leder, og man må her tilsidesætte sine egne opgaver for at skabe de bedste rammer for sine ansatte. Ofte går formiddagen også med et møde eller to med samarbejdspartnere, netværk, potentielle kunder eller andet.

Til frokost spiser vi alle sammen sammen, og menuen er typisk alt, hvad Føtex har at byde på af pålæg og rugbrød.

Meget utraditionelt, giver vi ansatte mulighed for at forlade kontoret, for at kunne nå andre ting, for derefter at komme tilbage og lægge de ekstra timer senere på dagen, hvis der er behov for det.

Her bruger Marcus og jeg ofte tidsrummet efter frokost, på at tage en halvanden time i fitness - det gør vi primært af to grunde. Den ene er, at det er sundt at komme væk og komme ud og rører sig, når man bruger så meget tid på kontoret. Den anden er, at vi begge kommer væk fra computere, telefoner, ansatte osv. og dermed har mulighed for at snakke om vores forretning uden forstyrrelser. Faktisk er det i dette tidsrum, vi ofte har taget de bedste beslutninger for SEO-service.

Annonce

Fuld af energi

Når jeg kommer tilbage på kontoret, føler jeg, at det er en ny arbejdsdag, da jeg er fuld af energi.

Kl. 16 bliver vores fuldtidsansatte udskiftet med deltidsansatte, som kommer og laver andre opgaver. De arbejder typisk ud på aftenen, sammen med os.

Hvis ikke vi har ekstra møder, deadlines eller skal skyde et nyt afsnit af vores iværksætterprogram Venture, så tager jeg hjem mellem kl. 18-19. Ikke altid for at holde fri, men for at komme hjem i private omgivelser, sammen med kæresten.

Men jeg glæder mig - for i morgen starter det hele én gang til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce