Annonce
Ugeavisen Kolding

De fik hæder: Pris til frivillig ildsjæl og center, som hjælper kvinder i nød

På billedet ses formand for social- og sundhedsudvalget Hans Holmer stå ved siden af modtageren af Årets Frivillige ildsjæl, Dan Hansen i form af en papfigur, der indgik i videoen, der blev sendt ud via Facebook. Pressefoto
Grundet corona-situationen, var det ikke muligt at lave en traditionel overrækkelse af de to skulderklappriser, og prismodtagerne blev derfor afsløret på en video via Facebook.
Annonce

Kolding: Årets Frivillige Ildsjæl og Årets Frivillige Forening er blevet afsløret via Kolding Kommunes Facebook-side. Grundet corona-situationen, var det ikke muligt at lave en traditionel overrækkelse af de to skulderklappriser, og prismodtagerne blev derfor afsløret på en video via Facebook.

Det er byrådsmedlem Hans Holmer (SF), der, i sin egenskab af at være formand for social- og sundhedsudvalget, overrakte priserne.

Årets Frivillige Ildsjæl blev Dan Hansen for sit frivillige arbejde i både Kvartervenner og Gademix.

Om begrundelsen lyder bl.a. ”Dan er altid tilgængelig og opsøgende ift. at finde løsninger og hjælper både børn, unge og familier. Dan bruger sit netværk, sine erfaringer og sin egen fortælling i arbejdet med at løfte børn, unge og familier”. Med prisen følger et diplom og en gave.

Årets Frivillige Forening blev foreningen Kolding Krisecenter, der yder en stor indsats hverdage, nat og dag, weekender og helligdage.

Om begrundelsen lyder bl.a. ”Foreningen Kolding Krisecenter bidrager med støtte til kvinder og børn i form af omsorg, samtaler og socialt samvær på alle tider af døgnet uanset hverdag, weekend eller helligdag”. Med prisen følger en check på 5000 kroner doneret af Spar Nord Fonden samt et diplom.

Kriterierne for modtagelsen af priserne er b.la. at der skal være tale om en frivillig social forening og så skal de have udmærket sig ved at have igangsat, udviklet eller gjort noget specielt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce