Annonce
Læserbrev

Debat: Ærlige bekymringer når folkeskolerne i Kolding svækkes – lad os stå sammen om folkeskolen

Annonce

Læserbrev: At Munkevænget Skole er bekymret for deres skole, og hvilke elever der fremover vil vælge dem, når Kolding Realskole flytter tættere på og samtidigt er billigere med SFO, så er det en ærlig bekymring.

Bekymringerne er dog større end Munkevænget Skole kontra Realskolen. Det handler også om folkeskoler kontra privatskoler.

Vores folkeskoler styrker elevernes mangfoldighed og den fælles forståelse for forskelligheder i vores samfund. Folkeskolen er stedet hvor alle samfundsgrupper sender deres børn i skole og hvor deres forældre mødes og i fællesskab med skolens medarbejdere – gør en god folkeskole endnu bedre.

Det er forhold som altid er vigtig at satse på, såfremt vi ønsker at opretholde vores velfærd, demokrati og fredelig sameksistens.

At satse på folkeskolerne er klassisk socialdemokratisk politik og er derfor en hjørnesten for os og det danske samfund.

Med Kolding Kommunes budget 2020 og en tidligere folkeskolereform in mente - som begge er vanskelige, at være stolte af - ser vi dog frem til, at vi sammen kan debattere, snakke og udvikle vores kernevelfærd for alle borgere i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce