Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Bedre trafikforhold til Kolding

Niels Henning Bladt
Annonce

Læserbrev: Som en bilist der til dagligt kører igennem Kolding for at komme på arbejde, ved jeg hvor besværligt, det kan være at komme igennem morgentrafikken. Kolding er en by, der har eksisteret siden middelalderen, og det kan man godt mærke, når man bevæger sig igennem byen. Byen er bygget op omkring Slotssøen og Koldinghus, og det skaber den problematik, at man er nødt til at flytte al trafik rundt om centrum, og det er vejene ikke bygget til.

Byen har udviklet sig i en fart, men det har trafikforholdene desværre ikke, og det skaber gevaldige problemer og udfordringer. Der har været nogle tiltag, som har gjort forholdene lidt bedre, såsom den grønne bølge på halvdelen af Vejlevej og jeg ser frem til at det kommer på alle ringveje. Lukningen af buen var dog ingen succes og det skabte mere kø i et område, der er belastet nok i forvejen. Et højresving og/eller rundkørsel for enden af havnen ved Strandgade, højresving ved Kongebrogade ved Lagkagehuset, lyskryds, der kan indstilles til vejarbejde og som kan tilpasse sig mængden af trafikken, er kun nogle af de muligheder, man kan se på.

At løse Koldings problemer i trafikken er ikke et nemt arbejde, og der skal meget til for at løse alle problemer. Kolding bliver nødt til at tænke smartere og på mere intelligente forhold, så man kan bløde knudepunkterne i Kolding op. Jeg ser gerne at trafikken i Kolding kører som smurt og afvikles så efficient som muligt. Det er det, jeg vil arbejde for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce