Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Er privatskoler ikke en et fornuftigt alternativ til folkeskolen

Læserbrev: Ærligt talt kommer folks reaktioner på mit debatindlæg "Privat skoler er et fornuftigt alternativ!" noget bag på mig. Min hensigt var at bakke op om privat- og efterskoler, som modsvar mod den tiltagende kommunale modvilje til at bakke op om privat - og efterskoler.

Som en hver ved, er Det Konservative Folkeparti ikke vildt begejstret for den seneste Skolereform. Med tvungne lektiecaféer og hvor heldagsskolen forsøges indført, og hvor mistro til lærer bevirker at lærerne skal opholde sig hele deres arbejdsdag på deres arbejdsplads. Hvor ekskursioner og lejrskoler er droppet; hvor forældremøder afholdes i løbet af klasselærerens arbejdsdag etc. Så jeg har bestemt stor sympati for de lærer, der arbejder i det system og på daglig basis løser opgaverne med engagement, ildhu, kompetence og vilje. Respekt.

At flere af modsvarene til mit debatindlæg fremgår det desuden at flere debattører tager enkelte ord ud af sætninger, så helheden forsvinder, og deres argumenter får mig til at fremstå som modstander mod folkeskolen.

Så hvis jeg skal fortsætte den argumentationsform kan jeg konstatere, at Christian, Ruth, Hans o.a. mener, at privat- og efterskoler IKKE er et fornuftigt alternativ til folkeskolen.

Ja - tallene for frekventering af elever til privat- og efterskoler taler ellers deres eget sprog?

Det Konservative Folkeparti er ikke et topstyret parti - så vær' så venlig at blande Knud Erik Langhoff uden om. Den gode mand skal da ikke stå til ansvar for mine meninger og holdninger.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce