Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Mindre politisk mudderkast - tak

Niels Henning Bladt
Annonce

Læserbrev: Sidste dag i medierne kunne man læse, at politikerne er den faggruppe som er mindst troværdige ifht. en rundspørge blandt befolkningen. Politikerlede er de sidste par år steget markant, og det er på et niveau, man ikke har set i mange år. En stor del af ansvaret for den dårlige troværdighed og den voksende politikerlede er politikernes egen skyld. Samarbejde er ikke eksisterende og enhver idé, der ikke kommer fra eget parti, bliver nedslagtet, miskrediteret og med vilje misfortolket. Vi har ikke brug for politikere, der bruger ressourcer på mudderkast og på at nedgøre hinanden, men vi har brug for nogle, der kan se muligheder og potentiale, uanset hvilket parti det skulle komme fra.

I Kolding Kommune er tilliden til det politiske styre på et højere niveau, netop fordi der er vilje til tværpolitisk samarbejde. Det kunne Borgen godt lære noget af. Nu skal vi snart til stemmeurnerne igen, og det gælder her for de enkelte partier om at få stemmer blandt kommunens indbyggere.

Jeg håber, på at valget til november kommer til at handle om kandidaternes egne ideer og mål for, hvorledes Kolding kommune skal udvikle sig og ikke om at nedgøre hinanden for at promovere sig selv. Lad os skabe et godt politisk miljø i Kolding, uanset om det er før eller efter valget. Jeg vil gøre mit for at sikre en konstruktiv tone i debatten frem mod valget, hvor fokus er på bolden og ikke på spilleren. Det er det, der tjener kommunen bedst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce