Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Mors dreng

Læserbrev: Jeg er opstillet på den radikale liste til kommunevalget. Ikke for at blive valgt, men fordi jeg gerne vil hjælpe til, at vores spidskandidater får et godt valg.

Først kort om spidskandidaterne. Jesper Elkjær har siddet i byrådet i den seneste periode. Han har gjort det godt, arbejdet seriøst, dedikeret og hårdt. Det kommer man desværre ikke så meget i medierne for. Anette Jorsal deltager i mange fora både tidligere og nu og bliver en god repræsentant i byrådet. Rune Christiansen hjælper alle med sin enorme viden om politik. Mere engageret kan man ikke blive. Andy Pedersen er nyeste skud på stammen af talenter fra Radikal Ungdom. Undervurdér ikke de unge, de er skarpe. De andre kandidater kan der også siges meget positivt om.

Og hvad med mig? Jeg har altid været politisk interesseret og følger med i alt det, jeg kan. Jeg må dog indse, at jeg ikke er en politikertype. F.eks. vil jeg ikke kunne klare alt den dårlige omtale, som politikere udsættes for. Derfor bakker jeg op om de andre ved at lægge mine kræfter i det organisatoriske arbejde.

Ønsker du en politik i byrådet, som sætter dine børns fremtid øverst på dagsorden, så giv Radikale Venstre og mig - der er nr. 8 på listen - din stemme. Mor bliver så stolt af sin dreng, hvis han får mange stemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce