Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Når der går politik i faglig udvikling

Annonce

Læserbrev: Det fyger om sig med anklager om leflen, som var det sne på en vinterdag i alperne, når Jakob Ville (V) skal kommentere en fælles dag for skolerne i et indlæg den 13. februar. Det, synes jeg ganske enkelt, er spild af tid.

Jeg vil dog gerne rette udvalgsmedlemmet, når han vinkler sin historie kritisk. Dette er ikke "en politisk planlagt dag". Dagen er planlagt mellem forvaltningen og de relevante fagorganisationer, som har en indsigt i, hvordan vi kan udvikle vores personale endnu mere.

Det bekymrer mig, at et medlem af Børne- og Uddannelsesudvalget, som oveni købet er skoleleder, giver udtryk for, at lærerne på skolerne skulle have rigeligt med forberedelsestid. Vores folkeskole er i en presset situation, og det kunne man gøre noget ved, hvis man var villig til at investere på området frem for at spare, som vi har gjort i kommunen af flere omgange de senere år.

Radikale Venstre Kolding lefler ikke for nogen. Skolerne er nu engang bare et enormt vigtigt kommunalt anliggende, og vi vil gerne, at vi har den bedst mulige folkeskole om fem år også - det kræver bare, at man rent faktisk gør noget ved det frem for bare at snakke og komme med gode intentioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Annonce