Annonce
Læserbrev

Debat: Ros til Vesterløkke

Annonce

Læserbrev: Vesterløkke i Sdr. Bjert er Kolding Kommunes pladser til midlertidig aflastning. Nogle mennesker kommer direkte fra sygehuset og andre kommer hjemmefra til Vesterløkke. Nogle har brug for korte ophold, og andre er på Vesterløkke i længere tid.

Det har tidligere været en hel del udfordringer og problemer på Vesterløkke. I dag er situationen ganske anderledes. Det er helt almindeligt, at der i stedet kommer takkeskrivelser fra pårørende over behandlingen på Vesterløkke.

Vi er også stolte af, at Styrelsen for patientsikkerhed bruger Vesterløkke som reference for andre kommuner, der arbejde med midlertidig pladser. Det vil sige, at når andre kommuner er i tvivl om, hvordan man driver den type pladser og passer mennesker i en meget vanskelig situation i deres liv, så henvises der til Vesterløkke, som et eksempel på, hvordan det gøres rigtig godt.

I seniorudvalget vil vi gerne – på tværs af alle partier – udtrykke vores store glæde over udviklingen. Vores stolthed over personalets og ledelsens dygtighed og medmenneskelighed.

For personalet på Vesterløkke er der fokus på at hjælpe den enkelte borger videre i livet, med det den enkelte har brug for. Hvert enkelte menneske er unikt, og alle har behov for forskellige, individuelle indsatser, der er fokus på at borgeren får den bedste start på lige netop deres ophold. De pårørende inddrages sammen med borgeren.

Der skal være fokus på fejl og problemer, så de kan rettes op, men vi skal også huske at have fokus på det positive, når ting lykkes, som tilfældet er på Vesterløkke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce