Annonce
Ugeavisen Kolding

Den Lille Kok rykker ind på hotellet ved Legeparken

Camilla Lysen åbner 2. marts Den Lille Kok på Grønningen ved Legeparken. - Jeg er god til bare at kaste mig ud i tingene, og jeg er rigtig spændt på, hvad det her kan udvikle sig til, siger Camilla Lysen. Foto: Søren Gylling
Cateringforretningen bliver udvidet med en restaurant, når Den Lille Kok, der har ligget i Smidstrup, åbner i Zleep Hotel ved Legeparken.
Annonce

Kolding: Der går ikke lang tid før, at der igen blive stegt bøffer og rørt i gryderne i køkkenet hos Zleep Hotel i Kolding.

Skiltene med Den Lille Kok er kommet op, og den 21. februar er der åbent hus, og første åbningsdag er den 2. marts. Det er Camilla Lysen, 31 år, der er den lille kok bag firmaet, og hun har indgået en forpagtningsaftale med hotellet, og hun glæder sig til at komme i gang.

- Jeg kan faktisk rigtig godt lide at arbejde. Jeg går ikke til badminton eller sådan noget. Mit arbejde er i høj grad også min hobby, siger Camilla Lysen.

Hun har drevet Den Lille Kok, der tilbyder catering og frokostordninger, fra Smidstrup Forsamlingshus indtil slutningen af 2019. Her har hun i godt tre år været leveringsdygtig i blandt andet klassisk dansk mad, tapas og helstegt pattegris.

Kort om Camilla

Camilla Lysen, 31 år, er uddannet kok fra Hotel Fredericia. Hun bor i Randbøl med sin kæreste Theiss Mannerup og deres syvårige datter Aimee. Hun er opvokset i Grønninghoved ved Christiansfeld.
Annonce

Mæt af en portion

I forbindelse med at forsamlingshuset stod overfor en større renovering, har kokken kigget sig om efter nye muligheder, og det var her, restauranten og selskabslokalerne på Zleep Hotel kom ind i billedet. Lokalerne har stået ledige i lidt over et år, efter de tidligere forpagtere gik konkurs.

- Samtidig med at forsamlingshuset skulle renoveres, så var jeg faktisk også vokset ud af rammerne i Smidstrup. Jeg havde ikke kapacitet og plads nok i de gamle rammer, siger Camilla Lysen, der glæder sig over de nye udfordringer, hvor cateringforretningen bliver udvidet med en restaurant.

- Restauranten er åben fra kl. 17 til 20 fra mandag til torsdag. Her er det husmandskost som wienerschnitzel og burgere, der kommer på menuen. Og fredag og lørdag fra kl. 17 til 21 bliver det buffet, og det skal være til en pris, hvor alle kan være med, siger Camilla Lysen, der så kan puste ud om søndagen, hvor restauranten har lukket.

- Det bliver et sted, hvor du kan blive mæt af en portion. Du skal ikke bestille to eller tre ting for at blive mæt. Buffeten bliver måske lidt mere moderne, men der skal være noget for alle. Og når vi taler selskaber, så laver vi al slags mad, siger Camilla Lysen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce