Annonce
Ugeavisen Kolding

Den magiske formel til succes som iværksætter

Casper Edens

Jeg har været i iværksættermiljøet i fire år i alt, hvor jeg har solgt smykker via webshoppen Karat24 og senere stiftet SEO-Service, hvor vi laver online markedsføring.

SEO-service startede jeg sammen med min partner for 3000 kr., og halvandet år efter sidder vi med en millionomsætning og 19 ansatte. Noget at det jeg ofte støder på, når jeg møder andre iværksættere, er at de leder efter et trick, en genvej eller andet som har været skyld i, at vi kunne vokse så hurtigt.

Men sandheden er, at der ikke er nogen magisk formel, som gør, at man med få justeringer kan vende en forretning til at blive en stor succes.

Den magiske formel for succes kan derimod beskrives med to ord: Hårdt arbejde.

Den primære grund til at vi kunne få succes så hurtigt er fordi vi arbejder hårdt.

Annonce

Arbejder hårdt

Den primære grund til at vi kunne få succes så hurtigt er fordi vi arbejder hårdt. Og her mener jeg ikke, at vi arbejder sent ud på aftenen engang imellem. Jeg mener HVER aften. Også de aftener hvor man ikke har lyst.

Det er bestemt ikke for at skræmme nogen, at jeg påpeger, hvor hårdt arbejde det kan være, men nærmere for at afklare at hvis man ønsker at starte for 3000 kroner og halvandet år efter være 19 ansatte, så kan det lade sig gøre, men det kræver, at man er villig til at arbejde de timer som skal til.

Det handler om at leve fem år, som ingen har lyst til at leve, for at kunne leve resten af sit liv som ingen andre kan, og det er i bund og grund også det, det handler om. At man ofrer en lille del af sit liv, for at kunne nyde godt af det resten af livet.

Derfor er min personlige holdning, hvis man skal have succes, at man skal:


  1. Være villig til at tilsidesætte sine egne behov i en årrække.
  2. Arbejde målrettet og være villig til at lægge de timer, der skal til.
  3. Arbejde endnu hårdere end konkurrenterne.

Jeg er klar over, at det er lidt af en kliché, at hvis man arbejder hårdere, så vinder man, men sandheden er at det er en realitet.

Forestil dig at du er villig til at arbejde en time mere end din konkurrent hver dag. Så har du 365 timer mere end dem om året, hvilket svarer til 15 døgns forspring. Hvis du hvert år har dette forspring, så vil du i det lange løb vinde i langt de fleste tilfælde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce