Annonce
Ugeavisen Kolding

Designskolen Kolding får to nye lektorer

Ulla Ræbild og Karen Marie Hasling er blevet lektorbedømt. Udnævnelsen af de to nye lektorer, der tiltræder som lektorer den 1. april, styrker Designskolen Koldings forskning og undervisning i bæredygtighed yderligere. Foto: PR

Kolding: Med udnævnelsen af to nye lektorer styrker Designskolen Kolding forskningen og undervisningen i bæredygtighed yderligere.

Igennem mange år har Karen Marie Hasling og Ulla Ræbild eksperimenteret, forsket og beriget hinanden i et fagligt parløb på Designskolen Koldings laboratorie for bæredygtighed og design. Det forekommer derfor helt naturligt, at de også følges ad og begge den 1. april tiltræder som lektorer på Designskolen Kolding.

- Dette styrker Designskolen Koldings forsknings- og undervisningsindsats markant på bæredygtighed. Vi har nu et af Danmarks stærkeste forskningsmiljøer på design, materialeanvendelse, designs rolle i værdikæde og udvikling af nye grønne forretningsmodeller, understreger rektor for Designskolen Kolding, professor Lene Tanggaard.


Vi har nu et af Danmarks stærkeste forskningsmiljøer på design, materialeanvendelse, designs rolle i værdikæde og udvikling af nye grønne forretningsmodeller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce