Annonce
Ugeavisen Kolding

DF bakker 100% op om multihal i Vester Nebel

Siden 2012 har Vester Nebel været i en rivende udvikling, og blot siden 2016 er byen vokset med 11,3% i indbyggertal. Det er den højeste stigning, der er set i Kolding kommune, og udviklingen er slet ikke stoppet. I løbet af disse år er der også blevet arbejdet på et nyt fantastisk tiltag, som vil gavne alle byens borgere, nemlig et multihus.


Man vil kunne flytte al idrætsundervisning hjem til byen, så de store elever ikke længere skal fragtes til Alminde for at have idrætsundervisning osv.


Multihallen er et fantastisk projekt, som har mødt en kæmpe lokal opbakning. De frivillige arbejder allesammen med den fælles vision om, at ”Vester Nebel skal være stedet at bo i Kolding”, og det vil det blive med denne nye multihal! Multihallen vil kunne rumme alle fra nyfødte til ældre. Multihallen vil udover at skabe nye mødesteder for byens borgere og lette en kæmpe byrde for Vester Nebel skole. Man vil kunne flytte al idrætsundervisning hjem til byen, så de store elever ikke længere skal fragtes til Alminde for at have idrætsundervisning osv. Multihallen vil dog ikke kun være en idrætshal, men et forsamlingshus, ældrecenter, kulturhus, danne rammer for møder og fællesskaber og meget mere – altså være hjertet i Vester Nebel.

Det er af min overbevisning, at en hal som denne vil kunne bidrage rigtig positivt til en yderligere udvikling af Vester Nebel. Derfor anerkender vi i Dansk Folkeparti det store stykke arbejde der er lagt i projektet, og agter derfor at kæmpe for, at projektet få det sidste manglende bidrag, ved byrådets forhandlinger den 2. marts, så spaden kan komme i jorden.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce