Annonce
Ugeavisen Kolding

Didde brækkede benet i sin vaskekælder

En tur i vaskekælderen kostede i starten af februar Didde Skjelmose et brækket ben. Hun er lænket til sin seng og kørestol de næste mange uger. Alligevel var hun frisk på besøg af Ugeavisen.

Annonce

D idde Skjelmose har siden starten af februar måtte tilbringe det meste af tiden i sin seng eller kørestol i sin lejlighed i Vamdrup, efter hun tirsdag den 2. februar brækkede sit ben i sin vaskekælder.

Hun vrikkede om, da hun ville træde ned fra en af de betonsokler, som vaskemaskinerne står på, og så sagde det knæk, fortæller hun.

Foden blev sat på plads på Kolding Sygehus, men der går syv-otte uger, før hun kan vende tilbage til sit elskede arbejde på genbrugspladserne i Vamdrup og Christiansfeld, har lægerne fortalt hende.

- Jeg blev dybt ulykkelig, da jeg brækkede benet, for jeg tænkte, at nu bliver jeg fyret, fortæller Didde Skjelmose fra sit leje i sengen i Vamdrup.

Så galt går det dog ikke, for hendes leder har fortalt hende, at hun trods det brækkede ben naturligvis beholder sit job.

Tv-holdet bag "Familien fra Bryggen" håber nu naturligvis, at der snart kan komme nye, gode billeder i kassen af hendes brækkede ben.

- Jeg har egentlig ikke lyst til det, og jeg har sagt, at jeg lige skal have to-tre ugers ro. Men det ender nok med, at jeg siger ok, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce