Annonce
Ugeavisen Kolding

E-sportsforening vil klæde forældre bedre på

Koldings forældre får nu mulighed for at blive meget klogere på hele esportsuniverset. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Som noget nyt vil Kolding Esport en gang om måneden tilbyde lynkurser til forældre, så de får en større forståelse for e-sport og deres børns færden på internettet.
Annonce

Kolding: Har du børn, der spiller Counter Strike, League of Legends, Fortnite eller andre computerspil, og har du ind imellem svært ved at forstå, hvad det går ud på?

Så er du med garanti ikke den eneste.

Derfor har Kolding Esport netop indført en månedlig forældre-undervisning, hvor alle koldingensiske forældre kan blive klogere på e-sport-verdenen. Første gang bliver lørdag 22. februar, hvor der i to timer er fokus på spillet Counter Strike.

- Det bunder i de spørgsmål, vi ofte får fra forældrene, når de afleverer og henter deres børn fra træning. Det er meget de samme problemstillinger, de står med derhjemme, når de skal snakke med deres børn om e-sport og deres færden på nettet, så vi har diskuteret, hvad vi kunne gøre, og om man kunne lave en slags uddannelse til forældrene inden for e-sport, forklarer Kolding Esports formand Martin Johansen.

Annonce

Kan bedre vise interesse

Målet er først og fremmest, at forældrene bliver bedre i stand til at kommunikere med deres børn, og at de får bedre forståelse for hele e-sports-universet.

- Det er målet, at de bedre kan vise interesse for deres børns fritidsaktivitet og for eksempel kan snakke om det over aftensmaden. Vi vil gerne sørge for, at de ved, hvad deres børn taler om, og hvad de mener, når de for eksempel taler om skin betting og hvad for nogle grænser, forældrene skal sætte, siger Martin Johansen.

Som udgangspunkt er det meningen, at der skal afholdes et par timers undervisning en gang om måneden med fokus på skiftende spil. Der er 20 pladser på det første kursus, og tilmelding og kommende kurser kan findes på Kolding Esports facebookside.

Kurserne er åbne for alle, uanset om man har børn, der er medlem af klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce