Annonce
Ugeavisen Kolding

Efter fem måneders coronalukket: Nicolai for børn er endelig klar til at genåbne

Den 11. august genåbner Nicolai for børn efter i fem måneder at have været lukket på grund af coronakrisen. Foto: Nicolai for børn/Peberman
Annonce

Kolding: Ikke siden 11. marts har der været besøgende i Nicolai for børn. Det bliver der nu rådet bod på, for fra tirsdag den 11. august kan børn nemlig igen bruge deres fantasi og kreativitet på husets 1300 kvadratmeter, når dørene slås op til børnekulturhuset.

Åbningstiderne bliver på grund af restriktionerne dog ændret en smule. Det betyder, at der i hverdagene tirsdag til torsdag kun er åbent for Kolding Kommunes daginstitutioner og skoler mod forudgående aftale med Nicolai for børn.

Lørdag er der åbnet for private børnefamilier i tidsrummet fra 10 til 15.

- Vi er så glade for, at vi igen kan få liv i huset og besøg af børn og deres forældre, siger leder af Nicolai Kultur, Mette Strømgaard Dalby i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan åbne som normalt endnu, men det er vigtigt, at vi kan tilbyde vores gæster et sikkert besøg i huset, så alle kan føle sig trygge, når de igen kan bruge Nicolai for børn. Det betyder blandt andet, at der er mere personale i huset, og derudover er der en grænse for, hvor mange gæster, der må opholde sig i huset, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce