Annonce
Ugeavisen Kolding

Efter to måneders fodboldpause: Trænere tog på overraskelsesbesøg hos deres spillere

To af trænerne for U10-pigeholdet i Seest Boldklub tog i weekenden rundt til de 14 spillere på deres hold, der på grund af coronarestriktionerne ikke har kunnet mødes og træne sammen i over to måneder. Trænerne ville fortælle, at de savner spillerne og træningen og overrakte alle spillere en godtepose samt lavede lidt træning med dem. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Kolding: I over to måneder har spillerne og trænerne på U10-pigeholdet i Seest Boldklub ikke kunnet mødes og træne sammen.

Coronarestriktionerne har spændt ben, men i lørdags tog to af holdets trænere sagen i egen hånd og tog på overraskelsesbesøg hos de 14 spillere for at fortælle, at de savner dem og træningen og overrække en godtepose til hver spiller med både chips, slik og lidt sundt, en ballon til at træne med indendørs og et håndskrevet kort.

Desuden blev alle spillere hevet med udenfor i fodboldstøvlerne til en lille omgang minitræning med trænerne Martin Rasmussen og Casper Martinussen, så de kunne tjekke, om noget af pigernes fodboldlærdom stadig sad fast.

10-årige Mie Højgaard var en af dem, der kom i sving med både afleveringer og hovedstød udenfor på græsplænen, og hun syntes, det var rigtig hyggeligt at se sine trænere igen.

- Det er ikke så rart, at jeg ikke kan gå til fodbold lige nu. Jeg savner at spille fodbold og hygge med mine venner, for når jeg er til fodbold, får jeg nye venner og frisk luft, siger Mie Højgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce