Annonce
Ugeavisen Kolding

Ejendomsmægler flytter hjemmefra og er klar til vækst

Michael Bonde har været selvstændig ejendomsmægler i to år, men det er først nu, han har valgt at flytte butikken hjemmefra og ind på hjørnet af Haderslevvej og Ottosgade. Foto: Louise Lauritsen
Annonce

Kolding: Ejendomsmægler Bonde har for nylig slået dørene op til sin nye butik på hjørnet af Haderslevvej og Ottosgade i Kolding. Selve virksomheden er ikke ny, for den har Michael Bonde drevet i to år fra privaten i Lunderskov, men nu er forretningen blevet stor nok til at flytte hjemmefra.

- Jeg vil gerne have noget mere synlighed, og så får jeg en ejendomsmæglerelev fra nytår, og det kræver, at virksomheden har selvstændige lokaler, forklarer Michael Bonde.

Han er først uddannet tømrer og siden ejendomsmægler fra Danbolig i Kolding. Efterfølgende har han arbejdet for EDC i Vejen og Danbolig i Børkop, inden han for to år siden var klar til at starte for sig selv.

- Min far (Hans Bonde, red.) stoppede som selvstændig ejendomsmægler i 2003, men der var jeg ikke klar til at tage over. Men med årene fik jeg mange henvendelser fra Kolding i forbindelse med boligsalg, og pludselig stod jeg næsten med en halv butik i hånden. Jeg har også nogle af min fars gamle kunder.

Annonce

Plads til kreativitet

Foruden boliger formidler han også salg og udlejning af erhvervsejendomme. Og det er netop en af årsagerne til, at han har valgt at være selvstændig mægler uden for kæderne.

- Her kan min kreativitet få frit løb. Hvis jeg får en god idé, så prøver jeg den af. Jeg kan også være lidt mere fleksibel over for kunderne. Jeg har det bare bedst i mine egne rammer, siger Michael Bonde.

Læs mere på www.ejendomsmaeglerbonde.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce