Annonce
Ugeavisen Kolding

Eleverne fra Lunderskov Efterskole vinder fire filmpriser

Alle filmene, der var nomineret ved Dolly Awards, kan ses på Youtube. Eleverne fra Lunderskov Efterskole vandt fire ud af de 11 priser. Foto: PR

Lunderskov: Lunderskov Efterskole løb med fire priser, da 11 efterskolerne og flere end 30 kortfilm kæmpede om de 11 priser ved årets Dolly Awards, der er efterskolernes filmpris.

Lunderskov Efterskole vandt her priserne for bedste mandlige skuespiller, bedste lys, bedste special effects og juryens special pris.

Juryen uddelte en helt særlig pris til filmen "Smykker" fra Lunderskov Efterskole. Filmen blev kaldt modig, mens holdet bag blev rost.

Annonce

- Det er helt vanvittigt at vinde. Vi har været helt oppe at køre og har krammet hinanden meget. Det er meget specielt at vinde juryens special pris. Jeg synes virkelig, at det er et kvalitetsstempel. Jonas Risvig fortalte os, at han har set "Smykker" seks gange. Det gør mig helt stolt, siger Carl-Emil Sylvest Andersen, fotograf og klipper på filmen.

- Filmen handler en pige, der ikke har det, som de andre har - nemlig fine smykker og halskæder. Hun føler derfor ikke, at hun er god nok, som hun er og ender med at skære smykker ind i sin hud, siger Carl Emil Sylvest Andersen, der også har været med til at skrive manuskriftet til filmen.

Udover "Smykker" vandt også kortfilmene "På Hjerte", "Hetero" og "Zmiana" fra Lunderskov Efterskole priser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce