Annonce
Ugeavisen Kolding

En aften med fokus på forkælelse

Connie Svendsen.
Foredrag med Connie Svendsen tirsdag 6. oktober.
Annonce

Kolding: Forkæl dig selv og dem du holder af – også i hverdagen. Det har altid været Dorthe Kildals motto, og hun har gennem årene forkælet tusindvis af kunder på sine shopping-messer, forkælet børn på Kolding Sygehus med julegaver, afholdt velgørenhedsarrangementer og har i det hele taget altid haft forkælelse som fællesnævner i livet overfor familie og veninder.

I denne coronatid synes hun, at der er brug for at sætte ekstra fokus på forkælelse. Derfor har hun netop åbnet en forkælelsesshop i Kolding samt en webshop. Her giver hun ideer til hverdagsforkælelse, og nu udvider hun paletten til også at levere tip til, hvordan man selv bliver lykkeligere af at forkæle andre.

Dorthe har nemlig inviteret Connie Svendsen til at holde foredrag. Det sker tirsdag 6. oktober kl. 18 til 20 på Esbjergvej 101 i Kolding.

Connie Svendsen har en positiv tilgang til livet og deler gerne ud af sine erfaringer og gode råd. Hun vil forkæle publikum med udpluk fra sine foredrag ”Det Lille Ekstra” og ”Farvel Til Brokrøvene”.

Der er plads til 150 personer i salen, hvor der vil være god plads mellem deltagerne. Billetter kan købes på forkaelelsebydorthekildal.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce