Annonce
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce

Læserbrev: Jeg læser flere steder, at nu skal man passe på, hvad man siger og skriver, for ellers er der ingen, der vil stille op til byrådsvalget.

Selvfølgelig skal man tale og skrive pænt. Men byrådsarbejdet handler om meget vigtige ting. Det er bestemt ikke ligegyldigt, om vi har gode skoler, om man kan få sit barn passet, om man kan komme på plejehjem, når man har brug for det, om man kan få hjælp til sin demente ægtefælle og meget andet. Derfor kan det ikke undgås, at der kommer følelser i spil, og det kan naturligvis ses og høres i debatten. Det gør ikke noget. For hvem vil repræsenteres i så vigtige spørgsmål, af nogen der ikke – ud over hjernen - også har hjerte og følelser med i deres arbejde?

Arbejdet i byrådet er en gave til os, der er så heldige at blive valgt. Det er fantastisk berigende at møde så mange forskellige mennesker i så forskellige sammenhænge. At få lov til at have indflydelse på udviklingen af alle de nære ting, som er helt afgørende for alle borgere i vores lokalsamfund.


Arbejdet i Byrådet er en gave til os, der er så heldige at blive valgt. Det er fantastisk berigende, at møde så mange forskellige mennesker, i så forskellige sammenhænge.


Der er også det forhold, at man ved, at alle poster er til låns. Inden for fire år skal der være valg igen og måske mister man sin post. Så derfor er det om at arbejde og få noget ud af hver eneste dag man er i byrådet. Det giver en særlig energi.

Jeg kan varmt anbefale, at stille op ved byrådsvalget, uanset hvilket parti man brænder for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce