Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Læserbrev: Til SF Koldings generalforsamling den 18.04.2 blev følgende udtalelse vedtaget: Vi skal samarbejde om en ny retning og et nyt flertal i Kolding Kommune. Vi står ved valget i november med en historisk chance for at sikre et flertal i Kolding af de centrumvenstrepartier, der på landsplan står bag den nuværende regering og dermed en afslutning på 12 år med et VO-flertal i Kolding Byråd, der efter vores opfattelse ikke har brugt mulighederne for udvikling og fremgang:

- Til at gøre Kolding til en attraktiv bosætningskommune

- Til at holde styr på økonomien.

Annonce

- Til at sikre dialog og inddragelse af befolkningen i åbne politiske processer.

Det er alt det vi gerne vil ændre, så vi gør Kolding kendt som en by med høje ambitioner når det gælder:

• Favnende stærke fællesskaber, der kan løfte indsatsen for vores børn og unge, så Kolding bliver kendt som en stærk børnekommune, vores udsatte og sårbare grupper, så vi kendes på at tage os godt af dem, der har brug for hjælp og omsorg, samt en kommune med et godt tilbud om fællesskab, hjælp og omsorg for vores ældre.


Favnende stærke fællesskaber, der kan løfte indsatsen for vores børn og unge, så Kolding bliver kendt som en stærk børnekommune


• Ambitiøse målsætninger for natur, miljø, klima og bæredygtighed i et samarbejde med erhvervsliv, uddannelsesstedet, borgere og byråd.

• Udbygning af oplevelsesmuligheder indenfor idræt, kultur og adgang til naturoplevelser i vores smukke omgivelser til glæde for os alle.

Vi tror, det er indenfor rækkevidde at vinde valget til november. Det er vores indtryk, når vi snakker med folk, at mange ønsker en ny politisk retning. Skal dette lykkes, opfordrer vi til et tæt samarbejde blandt de partier, der står bag den nuværende regering, samt et valgteknisk samarbejde, der forbedrer vores mulighed for at vinde valget i fællesskab.

Vi må ikke forspilde denne mulighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce