Annonce
Ugeavisen Kolding

Endelig en HF klasse i Kolding der kan løfte de særlige talenter

Annonce

Læserbrev: Et mangeårigt ønske blandt mennesker med autisme er nu endelig imødekommet, når der fra årsskiftet åbner et HF-forløb for mennesker, der har behov for struktur, forudsigelighed og ro.

Hidtil har disse unge måttet rejse til Aabenraa eller midtfyn for at få en studentereksamen eller en hhx i Vejle. Men nu er der håb for de mange talenter, der bor i Kolding og omegnskommuner, som giver dem en reel mulighed for at få en studentereksamen.

Det tre-årige HF-forløb i Kolding er rettet mod unge, der har behov for en undervisningsform, der tilgodeser såvel mennesker med autisme, som unge, der pga. angst, adhd og add har behov for den særlige sturktur, for roen og for en mentor, der støtter op omkring den unges særlige behov.

Det er en radikal ambition, at vi får alle de unge, der har de faglige forudsætninger for at gå i gang med en studentereksamen med, derfor skal rammerne passe til netop deres behov. Vi vil derfor følge etableringen og udviklingen nøje, så HF-forløbet kan blive den succes, de unge fortjener. Af de 20% af en årgang, der i folkeskolealderen har behov for særlig støtte, har hver tredje potentiale til en ungdomsuddannelse, enten en gymnasiel eller en anden ungdomsuddannelse.


Det en radikal ambition, at vi får alle de unge der har de faglige forudsætninger for at gå i gang med en studentereksamen med, derfor skal rammerne passe til netop deres behov. Vi vil derfor følge etableringen og udviklingen nøje, så HF forløbet kan blive den succes, de unge fortjener.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce