Annonce
Ugeavisen Kolding

Er Janne Danmarks sødeste kassedame?

Janne Zebis, der arbejder hos Super Brugsen på Tøndervej i Kolding, er i finalen om at blive Danmarks sødeste kassedame. Foto: Henrik Bjerregrav

Kolding: Super Brugsen på Tøndervej i Kolding kan være stolt. Janne Zebis er i finalen i Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2021.

Ved Janne Zebis' kasse i Super Brugsen på Tøndervej i Kolding er der ofte kø, for hun giver af sig selv og får meget tilbage, blandt andet i form af venskaber med kunderne.

- Det skal være en oplevelse at komme hen til min kasse. Kan jeg mærke, at de har en øv-dag, danser og springer jeg gerne for dem. Vi har jo kun det sjov, som vi selv laver. Hvis jeg bare skulle sidde sådan her bip-bip-bip dagen lang, ville jeg tabe mig selv, siger Janne Zebis.

Annonce

En dag afleverede en ældre herre et sammenfoldet stykke papir til 43-årige Janne Zebis. Brevet indeholdt et digt, der blev indsendt til Hjemmet som en af de mange indstillinger, hun har fået i årets konkurrence om at blive Danmarks sødeste kassedame.

"Altid med smil og blink i øjet, på store lottodage festlig i tøjet, ferm til at kende de faste kunder, det hun magter, er det rene under, man glæder sig til, når hun skal scanne, sådan er Super Brugsens Janne, selv dem der er uden det store gebis, føler sig som konger hos fr. Zebis", stod der i digtet.

Konkurrencen slutter den 26. april. Vinderen kåres i maj. Udover æren får vinderen også gaver til en værdi af over 25.000 kr. Man kan stemme på hjemmet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce