Annonce
Ugeavisen Kolding

Erfaren leder bliver ny chef i SLF

Efter en lang årrække i bankverdenen skifter 44-årige Lisbeth Mosegaard spor og skal nu være chef for regnskabs- og selskabsrådgivning i SLF. Pressefoto.
Annonce

Christiansfeld: Det bliver den 44-årige Lisbeth Mosegaard, der bliver ny chef for afdelingen med regnskabs- og selskabsrådgivning i Sønderjysk Landboforening (SLF) i Vojens.

Lisbeth Mosegaard er sønderjyde med en opvækst i Broager. Hun fik sin bankuddannelse i det tidligere BG Bank, inden hun fortsatte i Danske Bank-koncernen – blandt andet som filialdirektør i afdelingen i Christiansfeld, hvor hun også bor. Herfra skiftede hun for syv år siden til Jyske Bank i Haderslev, hvor hun senest var chef for privatafdelingen.

Med i sin faglige bagage har Lisbeth Mosegaard en diplomuddannelse i ledelse samt forløb inden for organisation, arbejdspsykologi samt forandringsledelse.

- Ovenpå omstruktureringerne i min tidligere ansættelse har jeg virkelig overvejet, hvad jeg gerne ville beskæftige mig med. Jeg nåede frem til, at det skal være noget med ledelse og udenfor bankverdenen. Jeg glæder mig til jobbet her hos SLF, hvor jeg kan bruge mine ledelsesmæssige værktøjer og ser samtidig frem til at være i en organisation med fokus på relationer til kunden og med plads til med- og selvbestemmelse, siger Lisbeth Mosegaard, der er tiltrådt i sin nye stilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce