Annonce
Ugeavisen Kolding

Erhvervsgruppen Kolding støtter Grøn Expo med kvart million

Erhvervsgruppen Kolding støtter Grøn Expo med en kvart million kroner. Der er allerede gang i et samarbejde om en Grøn Expo-bus. Foto: PR

Kolding: På generalforsamlingen hos Erhvervsgruppen Kolding er det blevet besluttet at støtte Grøn Expo med en kvart million kroner.

Nu går arbejdet i gang med at finde flere medsponsorer, så Kolding kan få en grøn verdensudstilling, hvor virksomheder med grønne ambitioner kan vise deres maskiner, materialer, metoder og modeller frem.

- Vi vil lave et mødested for virksomheder med grønne ambitioner og vi ønsker at arbejde sammen med både kommunen, Business Kolding, uddannelsesinstitutionerne, kulturaktørerne og mange flere. Vi er faktisk allerede i gang med et samarbejde om en Grøn Expo-bus. Vi har nemlig en god chance for at samtænke aktiviteter omkring Edison-konkurrencen, som skolebørnene er med i, udviklingsprojekter for de studerende, Bæredygtighedshuset i Jernbanegade, hvor der kan være en fysisk udstilling, som strækker sig ud i bussen, et rullende undervisningslokale, som både besøger skoler og virksomheder. CO2-klubbens medlemmer kan få besøg og vise deres grønne løsninger frem for byens borgere, og i bussen kan der undervises i klimavenlige løsninger. Og tænk, hvis SDU’s topforskere kan levere det grønne brændstof? Det ville være sublimt. Den kunne også svinge forbi Klimafolkemødet i Middelfart, fortæller Henrik Paulsen, formand for Erhvervsgruppen Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce