Annonce
Ugeavisen Kolding

Escape room: Første år i Kolding blev ikke som vi håbede

I juni åbnede Locked i Dalbygade 40. Starten har ikke været som håbet, men folkene bag det nye escape room ser alligevel positivt på fremtiden. PR-foto
Corona har betydet flere lukkedage end forventet for det nye escape room Locked i Dalbygade. Indehaver Martin Høeg ser dog lys for enden af tunnelen - selvom der nogle gange ser ud til at være lang vej derhen.

Kolding: De skulle egentlig allerede have åbnet i starten af april, oplevelsesrummene hos Locked i Dalbygade. Men lige før åbningen ramte corona-nedlukningen Danmark, og ejerne af escape room-kæden måtte derfor sadle om.

I stedet blev åbningen skubbet til sommeren, og 7. juni kunne Locked første gang invitere gæster indenfor i de forskellige rum, hvor man som gruppe skal løse en række opgaver for at slippe ud.

- I juni var det lidt usikkert, om der kom en bølge to, så vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forholde os til, så derfor valgte vi at åbne der, siger medindehaver Martin Høeg.

Annonce

I første omgang tog koldingenserne godt imod det nye sted.

- Vi havde fuldt booket den første måned, og det kørte godt med glade kunder og en masse besøgende frem til september. Men så kunne vi godt se, at efterhånden som der blev snakket mere og mere om corona, så faldt bookingerne næsten fra dag til dag, siger Martin Høeg, som i december har måttet holde Locked helt lukket.

- Så det første år i Kolding blev ikke helt, som vi havde håbet, og det er nok ikke gået op for den store del af Kolding, at vi overhovedet findes.

Lys for enden

Den svære start til trods ser Martin Høeg positivt på Lockeds fremtid i Kolding.

- Vi har fået bekræftet, at Kolding er klar på at lave nogle anderledes og sjove aktiviteter, som escape rooms nu er, så jeg er ret rolig i forhold til, at når vi får lov at åbne, så skal der nok være et eksistensgrundlag, siger han.

På kort sigt tror Martin Høeg dog ikke at situationen ændrer sig alverden.

- Første kvartal, forventer vi, bliver med lukkede døre, og vi håber at kunne åbne engang i marts eller april. Vi kan se lyset for enden af tunnelen, men der kan godt virke til at være lidt langt derhen nogle gange, siger han.


Vi kan se lyset for enden af tunnelen, men det kan godt virke til at være lidt langt derhen nogle gange.

Martin Høeg, Locked
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce