Annonce
Ugeavisen Kolding

EUD-elev modtager HK’s nystiftede fanebærerpris

Frederik Borup Fuhrmann Brinck har modtaget HK's fanebærerpris og et legat på 4.000 kr. Privatfoto.
Annonce

Kolding: En EUD-elev på IBC i Kolding blev modtager af HK’s nystiftede fanebærerpris. Prisen vil i de kommende uger blive uddelt til en særlig elev på hver af regionens handelsskoler.

I Kolding blev modtageren af HK Sydjyllands fanebærerpris Frederik Borup Fuhrmann Brinck, EUD-elev på IBC. Prisen består af den velkendte fanebærer-træfigur af Kay Bojesen og et legat på 4.000 kr.

Frederik Borup Fuhrmann Brinck blev indstillet af skolen som en af dem, der er gået forrest for at sikre et godt studiemiljø, har udvist et stort engagement og er respekteret af sine medstuderende.

- Frederik har om nogen kæmpet sig igennem gf1 og gf2 og arbejdet med at udvikle både sine sociale og faglige kompetencer. Derudover er han altid positiv og forsøger at gøre sit bedste i de forskellige fag og opgaver. HK-legat og den påskønnelse der ligger deri, vil i den grad både varme men også understøtte den positive udvikling, som Frederik har gennemgået i sin EUD-uddannelse, skriver IBC blandt andet i begrundelsen.

Fanebærerprisen bliver uddelt til en EUD-, EUX Business- eller Merkantil-elev på handelsskoler over hele Sydjylland. Uddannelserne er valgt, fordi de ofte vil lede til en stilling indenfor HK’s område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce