Annonce
Ugeavisen Kolding

Føtex i midtbyen får ny chef: Efter 17 år i koncernen skifter Marie-Louise til anden kæde

Marie-Louise Larsen har været chef for Føtex i Kolding midtby i to og et halvt år. Nu takker hun af for at blive distriktschef i Jysk. Foto: Søren Gylling
Hun har været butikschef i Føtex i Kolding midtby i to og et halvt år, men nu har Marie-Louise Larsen fået nyt job som distriktschef hos Jysk.
Annonce

Kolding: Efter 17 år i Salling Group har 36-årige Marie-Louise Larsen sagt ja til ny udfordringer uden for koncernen.

- Det var en svær beslutning, for jeg er glad for mit arbejde, men muligheden kom forbi, og nogle gange skal man prøve at se, hvad der er ude i verden. Jeg har været i Salling Group i hele mit arbejdsliv, så nu vil jeg prøve noget nyt, for der ligger noget udvikling i at komme til en anden virksomhed, forklarer hun.

Hun skal være distriktschef hos Jysk. Det vil sige, at hun får ansvaret for de 10 Jysk butikker, som ligger i den sydlige del af Jylland.

Marie-Louise kom til Føtex i midtbyen i april 2018 fra en stilling som foodchef i Bilka Vejle. Før da har hun været i Bilka Kolding i mange år.

- Det bliver mærkelig at gå ud af døren på fredag, for man kommer til at tale med mange mennesker i midtbyen, så det kommer jeg også til at savne.

Hun har sidste arbejdsdag 25. september. Pr. 1. november bliver Jacob Amby chef for midtbyens varehus. Han kommer fra en stilling som sektionschef i Bilka Kolding.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce